Winnen 3x2 kaarten + cd Danko Jones

Door J_anna op 19 november 2008 - 13:05 Ook in Canada wordt gerockt. Belangrijkste vertegenwoordiger aldaar is de naar de frontman vernoemde band Danko Jones. De band is van mening dat hun toekomst niet ligt in het verkopen van albums, maar in confrontaties met het publiek. Als je dit rockende drietal live aan de slag gezien hebt, dan kun je dit alleen maar beamen. Op zondag 23 november is Danko Jones te zien in de Patronaat.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten + cd weggeven voor Danko Jones in de Patronaat in Haarlem.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Danko Jones wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Danko Jones-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Danko Jones zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Danko Jones' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adres. Je kunt meedoen tot 21 november winnaars krijgen per email bericht.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



stoppenrokennews.gif99

HARDERE MAATREGELEN TEGEN ROKEN IN HORECAEr moeten hardere maatregelen komen tegen roken in horeca, Minister Ab Klink...

amsterdammnewss.gif

CONCERTGEBOUWORKEST TOT BESTE UITGEROEPEN Muziekrecensenten hebben het Koninklijk Concertgebouworkest (KCO) uitgeroepen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.