Winnen 3x2 kaarten Kaizers Orchestra

Door J_anna op 13 november 2008 - 18:18 Kaizers Orchestra is een energieke band uit een klein plaatsje in Noorwegen. Hun teksten zijn in een obscuur Noors dialect, maar hun oempa-gypsy-rock muziek bruist van de energie. Hun handelsmerk is het gasmasker van de pianist Helge, die hij op het podium altijd op heeft. Verder gebruiken ze lege olievaten om op te slaan en springen ze hele optredens lang als gekken heen en weer. Iets om mee te maken, dus. Op woensdag 19 november staan ze samen met Mintzkov in de Tivoli in Utrecht.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Kaizers Orchestra in de Tivoli in Utrecht.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Kaizers Orchestra wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Kaizers Orchestra-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Kaizers Orchestra zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Kaizers Orchestra' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 17 november winnaars krijgen per email bericht.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



melkweg_news1

NYE @ MELKWEG: BORDER COMMUNITY MET JAMES HOLDEN & MEERNew Years Eve in de Melkweg staat dit jaar helemaal in het teken van de...

the_rasmus_news34

THE RASMUS KOMT NAAR EINDHOVEN EN AMSTERDAM Het Finse The Rasmus zal met een support naar Eindhoven komen. Hier zal...

REACTIES

Avatar Anamatronic
vr 14 nov 2008 09:24

Anamatronic Coole prijsvraag :) Ik doe mee!

 0
Avatar Esje
vr 14 nov 2008 12:32

Esje Ooooh wat cool!!!
En ik kan die woensdag niet! Wat een gruwel!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.