Winnen 3x2 kaarten + cd van Hermano

Door J_anna op 06 november 2008 - 12:05 Toen in 1995 de band Kyuss uit elkaar viel vormden zich twee nieuwe bands. Josh Homme richtte Qeens of the Stoneage op en John Carcia kwam met Hermano op de proppen. Het
grauwe en verzengende woestijngeluid klinkt tot op de dag vandaag door in de muziek van Hermano. Maar dat is bepaald geen schande als je jezelf een van de grondleggers van het stonergenre kunt noemen. De ervaring druipt er vanaf bij Hermano, dit is een Amerikaanse band in de beste traditie. Op zaterdag 15 november staan ze samen met Troy Torino in de Patronaat.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten + cd weggeven van Hermano in de Patronaat in Haarlem.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Hermano wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Hermano-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Hermano zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Hermano' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adres. Je kunt meedoen tot 13 november winnaars krijgen per email bericht.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



krezip news.gif10

EXTRA AFSCHEIDSCONCERT KREZIP Krezip geeft op 26 juni een extra afscheidsconcert in de Heineken Music...

hiphoprap-news.jpg2

CAPONE `N NOREAGA (CNN) KOMT NAAR AMSTERDAM Hiphopworld en Melkweg presenteren op vrijdag 30 januari 2009 Capone `N...

REACTIES

Avatar puntmuts
do 06 nov 2008 12:26

puntmuts jeetje wat een berg acties :D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.