Winnen gesigneerde boeken van Dikke Dennis

Door Marz667 op 31 oktober 2008 - 13:33 Ex-taxichauffeur en ex-skinhead, piercer en tatoeëerder, boegbeeld van Neerlands rocktrots Peter Pan Speedrock en niet in de laatste plaats notoir cocaïnegebruiker: het leven van Dennis Overweg, bekend en berucht als Dikke Dennis, is bepaald niet alledaags. Mark Verver stapte deze wereld binnen en volgde de mythe bijna een jaar lang om de mens te leren kennen: naar concerten en festivals, een begrafenis, een filmopname, een schoolreünie en een familiefeest. Hij schreef uiteindelijk zijn ervaringen op in het boek Ik heb nergens spijt van.

Festivalinfo mag vier gesigneerde exemplaren van het boek weggeven aan haar bezoekers!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Speedfest wilt en/of fan bent van Peter Pan Speedrock (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Speedfest-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Speedfest zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Dikke Dennis' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adres.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



andyyorkenewss.jpg

WINNEN 2X2 ANDY YORKE IN MUZIEKGIETERIJAndy Yorke, het jonge broertje van Radiohead-zanger Thom Yorke, is momenteel...

rowwennewss.jpg4

VIJF GESIGNEERDE DVD'S VAN ROWWEN HÈZE IN ONZE... Je hebt al een iPod? Geen nood, de nieuwe live dvd van Rowwen Hèze heb je...

REACTIES

Avatar Joshuavdz
vr 31 okt 2008 14:52

Joshuavdz Dikke Dennis is een ware held!

 0
Avatar crusader
vr 31 okt 2008 20:06

crusader Geef me de schoppenaas!!!!
Lijkt me een kleurrijk boek.

 0
Avatar jtijhof68
za 01 nov 2008 14:48

jtijhof68 Vergeet dan niet de joker.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.