Exclusieve akoestische show Ignite

Door J_anna op 15 oktober 2008 - 13:45 De Amerikaanse hardcorepunk band Ignite komt voor een Exclusieve akoestische show naar de Kade in Zaandam. Dit is de enige Nederlandse show van deze tour. Bij hun laatste Europese tour deden ze al een aantal ‘geheime’ akoestische optredens
door het succes van deze optredens, heeft de band nu besloten het in de grote podia te proberen. Ignite is op zondag 25 januari 2009 te zien in de Kade. Bestel hier je kaarten voor dit concert.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jack bruce

JACK BRUCE MET ÉÉNMALIG ROCK-TRIO NAAR NEDERLAND Jack Bruce leadzanger, bassist en componist van de legendarische rockgroep...

Jethro Tull7

JETHRO TULL NAAR ZWOLLE Jethro Tull treedt op woensdag 29 oktober op in de IJsselhallen in Zwolle....

REACTIES

Avatar Rudie_
wo 15 okt 2008 15:29

Rudie_ Heb een paar van die filmpjes op youtube gekeken dat ze akoestisch speelden, maar was er niet zo kapot van. Ik wil ze graag nog een keer zien maar dan wel "elektrisch" ;)

 0
Avatar crusader
wo 15 okt 2008 15:44

crusader Rudie_ schreef:
Heb een paar van die filmpjes op youtube gekeken dat ze akoestisch speelden, maar was er niet zo kapot van. Ik wil ze graag nog een keer zien maar dan wel "elektrisch" ;)


+1

 0
geen avatar
do 16 okt 2008 21:47

BuddyHolly De geluidskwaliteit van die filmpjes is natuurlijk niet zo goed als in het echt. Heb ze in Amsterdam live acoustisch gezien, was erg goed.

Ben hier ook weer bij.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.