Winnen 3x2 kaarten Zuco 103

Door J_anna op 08 oktober 2008 - 10:54 Zuco 103 is een Amsterdamse band. De muziek van deze band is het beste te omschrijven als Brazilectro. De mix van jazz, jungle, dance en Braziliaanse percussie doet het bijzonder goed in o.a. Frankrijk, Engeland en Amerika, maar sinds enige tijd is ook het thuispubliek goed warm te krijgen voor de volle klanken.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Zuco 103 in 013 in Tilburg.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Zuco 103 wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Zuco 103-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Zuco 103 zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Zuco 103' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 14 oktober winnaars krijgen per email bericht.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



after forever6

RED LIMO STRING QUARTET WERKT SAMEN MET AFTER FOREVERFans wisten het al en onderzoekers bewezen het onlangs: “Liefhebbers van...

viceontournewss.gif5

VICE GEEFT GRATIS FEEST IN TIVOLI Door een trio te hoogopgeleide, werkloze dronkenlappen werd in 1994 Vice...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.