Gitaardag en de Guitar Awards in Hilversum

Door Marz667 op 23 augustus 2008 - 12:00 Op zaterdag 27 september vindt weer de traditionele Gitaardag plaats. Dit in het gebouw van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Op de Guitar Experience zullen verschillende muziekthema´s nader worden belicht & gespeeld. Met elke maand een ander, specifiek onderdeel van het omvangrijke gitaarrepertoire.

De eerste Guitar Experience vindt plaats op zaterdag 27 september. De volgende dagen vinden plaats op de zaterdagen 25 oktober, 29 november en 31 januari 2009. Vanaf 13.00 uur biedt de Guitar Experience onder andere demonstratie van gitaarbouw, een veiling, een 2e hands gitaarmarkt en diverse workshops. Ook is het mogelijk gitaren te laten taxeren of te genieten van een van de vele jamsessies.

De gitaardagen worden allemaal afgesloten met een concert. Op zaterdag 27 september is dat een speciaal Blues programma. Alle onderdelen van de Guitar Experience zijn gratis toegankelijk.

De Guitar Awards is een landelijke wedstrijd voor talentvolle jonge gitaristen, die woonachtig zijn in Nederland. Deelname aan de Guitar Awards staat open voor gitaristen (M/V) van 12 t/m 21 jaar.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



acdcnews.gif5

EEN BEETJE AC/DC IN STAIRWAY TO HEAVENDe aangekondige wereldtour kwam natuurlijk met een reden: AC/DC komt met...

johnmayallnewss.gif

JOHN MAYAL WELKOM IN DE AB John Mayall komt op 12 oktober naar de AB. De Britse bluesartiest kreeg...

REACTIES

Avatar Robinsdeadstar
za 23 aug 2008 14:00

Robinsdeadstar nice. gozer die ik ken doet hier aan mee :)
misschien maar ff kijken aangezien het toch op loopafstand is

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.