Allnighter show Black Coffee in Rotterdam AHOY

Black Coffee
Allnighter show Black Coffee in Rotterdam AHOY
Door PhaedraW op 10 juli 2024 - 10:41 De Zuid-Afrikaanse DJ en producer Black Coffee geeft in de nacht van 4 oktober 2024 een allnighter show in de RTM Stage van Rotterdam AHOY! De avond duurt van 22:00 tot 06:00, waarbij Black Coffee wordt bijgestaan door verschillende support dj's.

Black Coffee begon zijn carrière in de muziek halverwege de jaren 90. Het duurde echter tot 2003 voordat hij zijn debuutalbum uitbracht, dat zijn diepe, soulvolle benadering van housemuziek aan de wereld liet zien. In 2015 begon Black Coffee echt naam te maken op het internationale toneel, met spraakmakende optredens op grote festivals zoals Ultra Miami, Tomorrowland en Coachella. Binnen enkele jaren is hij een van de topartiesten ter wereld geworden.

Als een filantroop toont Black Coffee een sterke toewijding aan het benutten en herinvesteren van de rijkdom waarmee hij gezegend is, door iets terug te geven aan zijn gemeenschap via zijn gelijknamige non-profitorganisatie, de Black Coffee Foundation. Deze liefdadigheidsinstelling richt zich op het inzamelen van fondsen en het bieden van hulp en kansen aan de behoeftige en gehandicapte mensen van Zuid-Afrika.

De kaartverkoop gaat vrijdag 12 juli om 11:00 van start. Er zijn twee soorten tickets beschikbaar: GA tickets €75,04 en "Behind the Booth tickets" voor €196.

Koop hier tickets voor Black Coffee @ AHOY!

Stel hier je reminder in voor de kaartverkoop! Zo zit je op tijd klaar om tickets te scoren.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Black Coffee in Ahoy
Tickets Black Coffee
vr 04 okt
Ahoy, Rotterdam
€ 75,04 - 196,00
Paradiso logo nieuw

PUNKBANDS IN HET KADER VAN 'UITHOLLING BOVENLANGS'...Punk is terug, ditmaal in een hernieuwde vorm. Het zijn niet de punkers van...

The Libertines

THE LIBERTINES IN FEBRUARI TERUG NAAR NEDERLAND EN... De 'enfants terribles' van de Britse rock scene, The Libertines , komen in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.