Meau en Het Metropole Orkest geven twee extra concerten in het Concertgebouw

meau
Meau en Het Metropole Orkest geven twee extra concerten in het Concertgebouw
Door MartinaFagel op 04 juli 2024 - 14:40 Meau is een Nederlandse singer-songwriter. Haar eerste lied Kalmte kwam op 4 september 2020 uit. Meau belde naar 3FM met de vraag of het mogelijk was om haar single zelf te pluggen, zonder de hulp van een professionele plugger. Op dat moment had ze echter niet in de gaten dat ze live op de radio was in de lunchshow van Timur Perlin. Mede dankzij deze spontane actie werd ze bekend bij een groter radiopubliek. Perlin beloofde tevens aan Meau om haar plugger te worden.

Na het succes van 'Dat Heb Jij Gedaan', 'Dans M'n Ogen Dicht' & 'Blijven Rijden', werd MEAU woensdagochtend in de 538 ochtendshow verrast met het nieuws dat haar meest recente single, 'Stukje Van Mij', de gouden status heeft behaald voor meer dan 10 miljoen streams. Andersom had MEAU eveneens een verrassing voor de luisteraars in petto.

Na een uitverkocht Concertgebouw afgelopen maandag mag MEAU vandaag twee extra concerten met het Metropole Orkest aankondigen. Op vrijdag 3 januari 2025 zullen ze een middag- en avondshow verzorgen. Kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar, bestel hieronder jouw ticket.

03-01-2025, 16:00 - MEAU & Het Metropole Orkest - Concertgebouw, Amsterdam (tickets)
03-01-2025, 20:15 - MEAU & Het Metropole Orkest - Concertgebouw, Amsterdam (tickets)

Tickets hebben een vanafprijs van 29 euro.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets MEAU & Het Metropole Orkest in Concertgebouw
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
vr 03 jan
MEAU
Concertgebouw, Amsterdam
€ 29,00
vr 03 jan
MEAU
Concertgebouw, Amsterdam
€ 29,00
Ed Sheeran1

ED SHEERAN VOLGEND JAAR AUGUSTUS NAAR ANTWERPEN VOOR... Ed Sheeran heeft een nieuwe reeks Europese shows aangekondigd van mei tot...

BLØF

BLØF OP TOURNEE LANGS BIJZONDERE NEDERLANDSE EN... BLØF gaat augustus en september dit jaar op tournee langs een aantal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.