Beth Hart komt naar Capitole in Gent

Beth Hart
Beth Hart komt naar Capitole in Gent
Door noasgallery op 20 juni 2024 - 11:26 De Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart komt in november naar België om een concert te geven in Capitole, Gent. De ticketverkoop start op dinsdag 25 juni om 10:00 uur.

Beth Hart wordt erkend als een van de meest getalenteerde stemmen van haar generatie. Ze heeft een carrière van meer dan een kwart eeuw, tien studioalbums en samenwerkingen met Jeff Beck, Joe Bonamassa, Slash en anderen op haar naam staan. Met haar succesalbum 'Fire On The Floor' (2016) oogstte Hart niets dan lof, wat resulteerde in stijgende verkoopcijfers en uitverkochte shows, waaronder optredens op historische locaties zoals The Ryman Auditorium in Nashville en The Royal Albert Hall in Londen. Ze stond zes keer bovenaan de Billboard Blues-hitlijsten, behaalde dubbel platina met meerdere albums en had een reeks top 10-albums in heel Europa.

Eerder dit jaar bracht Hart 'Little Heartbreak Girl' uit, geproduceerd door de legendarische Kevin Shirley en opgenomen in Nashville, TN. Met dit nummer toont ze haar veerkracht en dankbaarheid voor de onvoorwaardelijke steun van haar fans tijdens een moeilijke periode. Beth Harts ontembare geest straalt door en creëert een intieme muzikale ervaring vol doorzettingsvermogen en hoop.

Klik hier om tickets te bemachtigen voor Beth Hart.

Wil je de verkoop niet missen? Stel dan hier gerust een reminder in!Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Beth Hart in Capitole
Tickets Beth Hart
di 26 nov
Capitole, Gent
€ 49,00 - 69,00
hannah mae

HANNAH MAE START IN VOORJAAR 2025 MET 'RODE DRAAD TOUR'Singer-songwriter Hannah Mae brak eind 2019 door met haar debuutsingle...

Kuip1

DI-RECT KONDIGT STADIONCONCERT IN DE KUIP AAN DI-RECT geeft op zaterdag 14 juni 2025 een concert in stadion De Kuip, in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.