Afropop-ster Asake in september naar AFAS Live

Asake
Afropop-ster Asake in september naar AFAS Live
Door MartinaFagel op 10 juni 2024 - 16:11 Op dinsdag 24 september 2024 geeft de Nigeriaanse zanger en songwriter Asake een concert in de AFAS Live.

Vandaag kondigt de voor een Grammy genomineerde, Nigeriaanse Afrobeats superster Asake zijn 'Lungu Boy World Tour' aan met concerten in Europa en Noord Amerika, waaronder een concert in het iconische Madison Square Garden in New York. Later deze zomer verschijnt ook het nieuwe album van Asake.

Asake brak in 2023 door met zijn tv-debuut in The Tonight Show van Jimmy Fallon, waar hij een bijzondere uitvoering gaf van "Yoga" en "Organise". Vervolgens bracht hij zijn tweede album Work Of Art uit, dat in slechts 4 maanden meer dan 1,75 miljard streams behaalde. Het album debuteerde op #4 op de Billboard World Albums Chart en #66 op de Billboard 200. The New York Times noemde Work of Art het #1 album van het jaar. Asake verdiende zijn eerste Grammy-nominatie ooit in 2024 voor "Amapiano" in de categorie Best African Music Performance.

De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 14 juni om 10:00. De ticketprijs is vanaf €56,00 (inclusief servicekosten).

Bestel via deze link jouw ticket voor Asake 24 september 2024 in de AFAS Live in Amsterdam
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Asake in AFAS Live
Tickets Asake
KIES TICKET
di 24 sep
ASAKE – LUNGU BOY WORLD TOUR
AFAS Live, Amsterdam
€ 52,50 - 161,95
di 24 sep
ASAKE – LUNGU BOY WORLD TOUR | VIP Package
AFAS Live, Amsterdam
€ 177,10
dean lewis

DEAN LEWIS IN FEBRUARI OOK NAAR VORST NATIONAAL IN... Dean Lewis (geboren 21 oktober 1987) is een Australische singer-songwriter....

Bad Nerves

BAD NERVES KOMT MET NIEUWE TOUR VOOR VIER SHOWS NAAR... Bad Nerves heeft bekendgemaakt op tour te gaan door Europa, waarbij ze in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.