G-Eazy gaat op tour en komt ook langs België en Nederland

G-Easy
G-Eazy gaat op tour en komt ook langs België en Nederland
Door MartinaFagel op 06 juni 2024 - 11:28 De Amerikaanse rapper G-Eazy komt naar België en Nederland begin volgend jaar! Op z’n palmares staan talrijke mixtapes, samenwerkingen met onder andere Bebe Rexha, Hoodie Allen en Halsey én binnenkort ook een show in La Madeleine in Brussel en Tivolivredenburg in Utrecht. Op vrijdag 31 januari en 3 februari staat hij er op het podium met al zijn hits en nieuw werk. Tickets zijn beschikbaar vanaf volgende week vrijdag 14 juni om 10:00.

Gerald Earl Gillum aka G-Eazy is een Amerikaanse rapper, songwriter en producer die bekendstaat om zijn unieke mix van old-school hiphop en moderne beats. Met zijn charismatische uitstraling en diepgaande lyrics wist hij al snel zijn stempel op de muziekwereld te drukken. Sinds zijn doorbraakalbum ‘These Things Happen’ uit 2014 heeft G-Eazy een indrukwekkende reeks hits gescoord, waaronder “Me, Myself & I” met Bebe Rexha en “No Limit” met A$AP Rocky, Cardi B en French Montana. Zijn dynamische liveoptredens zijn steeds onvergetelijk.

Tickets voor beide concerten van G-Eazy gaan volgende week vrijdag 14 juni om 10:00 in de verkoop. De ticketprijs is rond de €38,00 per stuk. Hieronder zie je excact overzicht van de twee concerten en kan jij jouw ticket bestellen via de ticketlink.

31-01-2025 - G-Eazy - La Madeleine, Brussel (tickets)
03-02-2025 - G-Eazy - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets G-Eazy in La Madeleine
Tickets G-Eazy
KIES TICKET
vr 31 jan
Start voorverkoop: 14 juni 10:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
ma 03 feb
€ 39,34
Start voorverkoop: 14 juni 10:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
Archive

ARCHIVE SPEELT KLASSIEKE ALBUMS LIVE IN BRUSSEL EN...De Engelse band Archive komt twee avonden naar Brussel en twee avonden naar...

BLØF

BLØF VOOR AHOY-SHOWS OOK NOG LANGS ZES POPPODIA BLØF is een Nederlandse poprockband, afkomstig uit Zeeland. De band is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.