Ben Böhmer in november langs Warehouse Project Antwerp en Afas Live

DJ Sfeer (ADE 2016)
Ben Böhmer in november langs Warehouse Project Antwerp en Afas Live
Door MartinaFagel op 05 juni 2024 - 17:23 Ben Böhmer komt in november dit jaar voor een concerten naar Waagnatie in Antwerpen en naar de AFAS Live in Amsterdam. De concerten zullen plaats vinden op donderdag 21 en donderdag 28 november 2024. De ticketverkoop start op vrijdag 14 juni om 11:00.

Op 27 september 2024 verschijnt het nieuwe album van Ben Böhmer genaamd "Bloom". Zijn concerten eind november in Waagnatie en de AFAS Live dragen de titel "Bloom Live" en brengt zijn nieuwe album tot leven in een bijzondere show. In Antwerpen wordt het concert van Ben Böhmer georganiseerd door The Warehouse Project Antwerp.

Ben Böhmer is een componist en producer die constant probeert nieuwe ideeën tot leven te brengen via zijn muziek. Zijn relatie met creativiteit balanceert op de rand van een obsessie, zoals blijkt wanneer hij dagen aaneengesloten aan één enkel idee kan werken in zijn studio. Ben is nu een decennium bezig met een carrière waarin hij zich onophoudelijk heeft gericht op het verfijnen van een vak dat hem in staat stelt diepe en complexe gevoelens uit te drukken. Hij behandelde rouw in zijn doorbraak-debuutalbum genaamd Breathing, en scheiding in zijn tweede album getiteld Begin Again uit 2021.

Wil jij graag bij een van de bovenstaande concerten aanwezig zijn? Dat kan, de kaartverkoop voor beide concerten start volgende week vrijdag 14 juni om 11:00. De ticketprijs is vanaf €37. Hieronder via de ticketlink kan jij jouw ticket bestellen.

21-11-2024 - Ben Böhmer - Waagnatie, Antwerpen (tickets)
28-11-2024 - Ben Böhmer - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Warehouse Project Antwerp presents: Ben Böhmer in Waagnatie
Tickets The Warehouse Project Antwerp presents: Ben Böhmer
KIES TICKET
do 21 nov
€ 37,00
Start voorverkoop: 14 juni 11:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
BLØF

BLØF VOOR AHOY-SHOWS OOK NOG LANGS ZES POPPODIA BLØF is een Nederlandse poprockband, afkomstig uit Zeeland. De band is...

Aurora news

AURORA VOLGEND JAAR NAAR ZIGGO DOME In 2015 brak de Noorse AURORA door met haar debuutalbum ‘All My Demons...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.