RTL: 'Tweede concert Nicki Minaj in Ziggo Dome afgelast'

Nicki Minaj
RTL: 'Tweede concert Nicki Minaj in Ziggo Dome afgelast'
Door RobZ op 30 mei 2024 - 21:02 RTL Boulevard meldt op haar website dat het concert van Nicki Minaj aanstaande zondag 2 juni in de Ziggo Dome niet doorgaat. Volgens RTL Boulevard is de exacte reden van afzeggen niet bekend. Mojo Concerts, de concertorganisator, ontkende na contact met de agent van Nicki Minaj eerst dat het concert afgelast zou worden, maar maakte later bekend dat het concert inderdaad niet doorgaat.

Dat RTL Boulevard bericht dat het concert niet doorgaat, zou te maken kunnen hebben met haar arrestatie op Schiphol vorige week. Minaj werd na afloop van haar concert in de Ziggo Dome van 23 mei op Schiphol in de boeien geslagen omdat ze in het bezit was van softdrugs. Ze vloog met een privejet van de Amsterdamse luchthaven naar Manchester. Na een paar uur vast gezeten te hebben op Schiphol kreeg ze een boete van 350 euro en mocht ze haar reis vervolgen.

Minaj verklaarde via livestream-platform Stationhead weten zich racistisch bejegend en walgelijk behandeld te voelen. "Er wordt je expres iets aangedaan omdat je van een zelfverzekerd ander ras bent". De marechaussee, die verantwoordelijk is voor de controle en arrestatie ontkent de aantijgingen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTusky

TUSKY DIT NAJAAR WEER OP TOURNEE DOOR NEDERLAND EN...Dit najaar brengt Tusky met hun tournee een eerbetoon aan de punkcultuur,...

Käärijä

KÄÄRIJÄ (VAN 'CHA CHA CHA' OP EUROVISIESONGFESTIVAL)... De Fin Käärijä werd tweede in het Eurovisiesongfestival 2023 met het...

REACTIES

Avatar skabuoy
vr 31 mei 2024 01:19

skabuoy Je wordt bij de douane aangehouden met iets in je bezit wat je niet in bezit mag hebben, en je speelt de 'rascisme' kaart? Sneu.
Sneu en typisch Amerikaans (sinds een bepaald politicus). Play the victim because it's always somebody else's fault.

 1
geen avatar
vr 31 mei 2024 11:24

Diebythesword Het is ook niet zo dat die "bepaalde waren" niet in ieder Europees land gewoon te krijgen zijn, zeker voor een "wereldster"? En aangezien ze (heb ik gelezen) toch niet live zingt, kan het toch gewoon doorgaan?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.