Eefje De Visser geeft twee Secret Concerts in Nederland en België

Eefje de Visser
Eefje De Visser geeft twee Secret Concerts in Nederland en België
Door redactie op 27 mei 2024 - 12:40 Eefje de Visser is terug! Deze zomer geeft ze shows op Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. In november begint ze haar uitverkochte clubtour.

Voorafgaand aan deze grote festivals geeft ze twee exclusieve Secret Concerts in Nederland en België. Op 18 juni 2024 is er een geheim concert in Rotterdam en 25 juni in Brussel. Bij deze concerten oefent Eefje de Visser en haar band de nieuwe nummers die ze ook op de festivals gaan spelen. Na afloop van het concert is er een Q&A met Eefje. Kaartverkoop begint donderdag 30 mei. Als je op de nieuwsbrief van Eefje de Visser staat ingeschreven, kan je zelfs een dag eerder tickets scoren. Eefje zal vooraf hints over de locatie delen. In Nederland wordt het concert georganiseerd in samenwerking met poppodium Rotown.

Op 23 juni speelt Eefje de Visser ook nog een aangekondigde try-out in Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve in Eeklo. Tickets voor dit concert zijn hier te koop.

De Nederlandse zangeres Eefje de Visser maakt elegante, Nederlandstalige synthpop die tegelijkertijd ingetogen en euforisch klinkt. Na de fluisterpop met intrigerende teksten op de albums De Koek (2011) en Het Is (2013) koos ze voor een meer elektronisch geluid op Nachtlicht (2016). Met haar album Bitterzoet (2020) en vooral de bijbehorende concerten met spectaculair goede choreografie en lichtshow won De Visser in de twee jaar daarna zo ongeveer alle prijzen in Nederland en België.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFlaire

FLAIRE DIT NAJAAR OP TOURNEE LANGS ZESTAL POPPODIA Flaire is een Nederlandse popband uit Den Haag, die in 2022 is opgericht....

The Indien

THE INDIEN KONDIGT NIEUWE CLUBTOUR AAN VOOR DIT NAJAAR De band The Indien heeft aangekondigd dat ze dit najaar op clubtour door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.