Douwe Bob sluit clubtour af in de AFAS Live

Douwe Bob
Douwe Bob sluit clubtour af in de AFAS Live
Door MartinaFagel op 21 mei 2024 - 10:27 Gisteravond tijdens de talkshow Renze maakte Douwe Bob bekend dat hij volgend jaar op 16 mei 2025 in de AFAS Live zal staan met zijn 'This World Is Our Home' show. De show in de AFAS Live markeert niet alleen zijn langverwachte terugkeer naar de Afas Live, maar dient ook als de afsluiting van zijn 'Where Did All the Cool Kids Go' clubtour die hem langs 21 uitverkochte podia door heel het land bracht.

Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisie Songfestival, werd twee keer onderscheiden me een 3FM Award, een BUMA Award en drie keer met een Edison. In 2023 vierde hij zijn 10-jarig jubileum en was hij te zien in het TV programma De Beste Zangers, in 2024 debuteerde hij bij Holland Zingt Hazes.

Tickets voor het concert van Douwe Bob op 16 mei 2025 in de AFAS Live gaan aanstaande vrijdag 24 mei om 10:00 in de verkoop. De ticketprijs is vanaf €47,04 (incl. servicekosten)

Bestel via deze link jouw ticket voor Douwe Bob 16 mei 2025 in de AFAS Live
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Douwe Bob in AFAS Live
Tickets Douwe Bob
vr 16 mei
AFAS Live, Amsterdam
€ 47,04
Pommelien Thijs

POMMELIEN THIJS VOLGEND JAAR OP TOUR DOOR NEDERLAND... Pommelien Thijs (Kessel, 4 april 2001) is een Belgische actrice en...

Claude

CLAUDE KONDIGT SAMEN MET NIEUW ALBUM OOK EEN NIEUWE... De Nederlandse zanger Claude brengt veel nieuws vandaag; zijn nieuwe single...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.