Eerbetoon door fans aan Golden Earring in Ahoy

golden earring
Eerbetoon door fans aan Golden Earring in Ahoy
Door PhaedraW op 17 april 2024 - 11:53 Op maandag 30 september 2024 spelen duizend muzikanten songs van Golden in Rotterdam Ahoy! Een eenmalig concert door de fans, samen met Nederlandse artiesten, voor de Golden Earring.

In 2021 kwam het bericht naar buiten dat George Kooymans, de gitarist van de Golden Earring, de ongeneeslijke ziekte ALS heeft. Hierdoor kwam er een abrupt einde aan de band die inmiddels al ruim 60 jaar bestond en was er ook geen afscheidsconcert mogelijk.

Vanwege deze reden geven de fans een afscheidsconcert aan de band. Doel is een fantastisch concert, voor de band, de muzikanten en de fans, én zo veel mogelijk aandacht voor onderzoek naar en bestrijding van de ziekte ALS. Van ieder verkocht ticket gaat er vijf euro rechtstreeks naar de Stichting ALS.

Kaarten voor deze avond zijn al in de verkoop gegaan en kosten tussen de €38,50 en €47,50.
Koop hier tickets voor De Earring & Ik!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets De Earring & ik in Ahoy
Tickets De Earring & ik
ma 30 sep
Ahoy, Rotterdam
Blanks news

BLANKS TIJDENS NIEUWE TOURNEE VIERMAAL TE ZIEN IN...Indie-pop vol feel-good vibes, catchy melodieën, zomerse gitaar riffs en...

Kamasi Washington

KAMASI WASHINGTON KOMT VOOR SHOWS NAAR BELGIË EN... Kamasi Washington (geboren 18 februari 1981) is een Amerikaanse jazz...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.