GOOSE viert 20-jarig jubileum met concert in Lotto Arena

GOOSE
GOOSE viert 20-jarig jubileum met concert in Lotto Arena
Door MartinaFagel op 16 april 2024 - 10:26 Twintig jaar geleden bracht GOOSE z'n eerste single "Audience" uit. "You're the crowd, you're the audience" klonk het toen al en aan die attitude is nog niet veel veranderd. Want iedereen die GOOSE live al meemaakte weet dat de band garant staat voor een vet feest waarbij stilstaan geen optie is. Dat komen ze nog eens bewijzen in de Lotto Arena in Antwerpen op zaterdag 16 november 2024.

Het debuutalbum 'Bring It On' onstond vanuit de noodzaak van vier jonge vrienden uit Kortrijk om los te breken en met hun muziek de wereld te zien. Die ambitie bleek niet tevergeefs, want GOOSE werd getekend op het Britse label Skint van Fat Boy Slim en bracht de band over heel Europa, tot in Japan en Australië. Daarna volgden nog vier studio albums waaruit singles als de classic "Synrise" met de iconische hoes voortkwamen, maar ook "British Mode", "Call Me" en "Words". Het leverde hen al vier MIA's op en een plek op de line-up van de grootste festivals.

Tickets voor het concert van GOOSE in Lotto Arena Antwerpen zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 april om 10:00. Tickets worden verkocht in waves. Tickets in wave 1 kosten €42,70, tickets in wave 2 kosten €45,50 (telkens inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Wil jij erbij zijn op 16 november?

Bestel via deze link jouw ticket voor GOOSE 16-11-2024 in Lotto Arena AntwerpenGa je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Goose in Lotto Arena
Tickets Goose
za 16 nov
Lotto Arena, Antwerpen
€ 45,50
Only The Poets

ONLY THE POETS HALLOWEEN-CONCERT ''ONE MORE FRIGHT''... Only The Poets is een Engelse band uit Reading, gevormd in 2017 en bestaat...

013tilburgklein

MOTIONLESS IN WHITE NAAR BRUSSEL EN TILBURG MET... Na twee concerten medio augustus in de Melkweg snel uit te verkopen, heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.