AbbaMania The Show voor het eerst in de Afas Live

AFAS Live Podium
AbbaMania The Show voor het eerst in de Afas Live
Door MartinaFagel op 08 april 2024 - 11:03 De grootste ABBA-tribute show ter wereld viert zijn jubileum voor het eerst in Nederland. ABBA-fans zijn van harte uitgenodigd om samen met de zangers, de band en het Symphonic Rock Orkest van ABBAMANIA THE SHOW een ode te brengen aan de Zweedse cultband en zich te laten verrassen door fantastische zang, authentieke kostuums, optredens, een spectaculaire lichtshow en een geweldige sfeer!

Niemand minder dan gitarist Janne Schaffer is onderdeel van ABBAMANIA THE SHOW. Als studiomuzikant werkte hij aan 50 ABBA-nummers. Zo speelde hij op People Need Love en was ABBA's meest gebruikte gitarist tot hij het te druk kreeg met zijn eigen carrière midden jaren ‘70. Met uitzondering van The Visitors werkte Janne mee aan alle studioalbums van ABBA. Enkele van de bekendste nummers met zijn werk zijn Waterloo, Super Trouper en Ring Ring.

ABBAMANIA The Show zal op 6 april 2025 plaats vinden in de AFAS Live Amsterdam. Tickets voor dit concert gaan aanstaande vrijdag 12 april om 10:00 in de verkoop. De ticketprijs is vanaf 65 euro. Wil jij er bij zijn?

Bestel via deze link jouw ticket voor ABBAMANIA The Show 06-04-2025 in AFAS Live Amsterdam



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Abba Mania in AFAS Live
Tickets Abba Mania
zo 06 apr
AFAS Live, Amsterdam
THE GHOST INSIDE

THE GHOST INSIDE KOMT NAAR BELGIË EN NEDERLAND MET... The Ghost Inside heeft aangekondigd een Europese tour te gaan doen. Op 20...

feuerengel

NIEUWE NEDERLANDSE TOURDATA VOOR RAMMSTEIN... De Duitse Rammstein tribute band Feuerengel reist dit najaar weer door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.