Tom Odell deze zomer voor grootste Nederlandse show tot nu toe naar Ziggo Dome

Tom Odell
Tom Odell deze zomer voor grootste Nederlandse show tot nu toe naar Ziggo Dome
Door MartinaFagel op 26 maart 2024 - 11:28 Vandaag kondigt singer-songwriter Tom Odell zijn terugkeer naar Nederland aan voor zijn grootste show op Nederlandse bodem tot nu toe, die plaatsvindt op 2 juli in Ziggo Dome in Amsterdam. De aankondiging volgt op de uitverkochte shows in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy en AFAS Live, die in de afgelopen anderhalve week plaatsvonden. Komende zomer is Tom Odell ook op Rock Werchter aan het werk te zien. De kaartverkoop voor het concert in Ziggo Dome start op donderdag 28 maart om 11:00 uur.

Tom Odell, winnaar van de prestigieuze BRIT- en Ivor Novello awards, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd gedurende de afgelopen tien jaar waarin hij zes meeslepende albums uitbracht. Met het meest recente album 'Black Friday', dat afgelopen januari werd uitgebracht, betreedt Tom Odell een nieuw muzikaal hoofdstuk in zijn reis als zanger, songwriter, muzikant en producer. Het album is gewoon opgenomen met Tom Odell in zijn studio, met de gitaar op schoot, waarbij Tom de nummers zong en opnam op dezelfde manier als waarop ze geschreven waren.

Het nieuwe concert van Tom Odelle in Nederland vindt plaats op 2 juli 2024 in de Ziggo Dome Amsterdam. Tickets voor dit concert gaan aankomende donderdag 28 maart om 11:00 in de verkoop. De ticket prijs is vanaf 43,68 euro per stuk.

Koop hier tickets voor Tom Odel 2 juli 2024 in de Ziggo Dome Amsterdam
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Tom Odell in Ziggo Dome
Tickets Tom Odell
di 02 jul
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 43,68 - 61,60
Marco Schuitmaker

MARCO SCHUITMAKER GEEFT IN NOVEMBER CONCERT IN... Marco Schuitmaker geeft in op 9 november een concert in het GelreDome....

tino martin1

TINO, MART EN ANDRÉ VIEREN SAMEN DE ZOMER OP HET... De drie Nederlandstalige Tino Martin , André Hazes en Mart Hoogkamer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.