Hozier dag na Pinkpop voor concert naar Vorst Nationaal

review: Hozier - 28/11 - Ziggo Dome Hozier
Hozier dag na Pinkpop voor concert naar Vorst Nationaal
Door RobZ op 22 maart 2024 - 12:14 Afgelopen oktober werd het bekend dat Hozier een optreden geeft op Pinkpop 2024. Het wordt niet de enige show van de getalenteerder Ier. Op zaterdag 22 juni geeft Hozier namelijk ook nog een concert in Vorst Nationaal te Brussel. Dit doet hij met een nieuw album getiteld 'Unreal Unearth', zijn derde album dat zes maanden geleden verscheen. Sinds zijn debuut heeft Andrew Hozier-Byrne, beter bekend als Hozier, ons weten te betoveren met een repertoire van hoge kwaliteit, dat wordt versterkt door zijn krachtige en fascinerende stem.

Tickets voor het concert in Vorst Nationaal op 22 juni gaan donderdag 28 maart om 10:00 uur in de verkoop. Tickets hebben de volgende prijzen gekregen:
- staand: 63,72 €
- zitplaats: 57,01 € - 63,72 € - 69,99 € - 70,45 € en 77,39 €

Wil je bij Hozier in Vorst Nationaal aanwezig zijn? Hier koop je tickets. We kunnen je zoals altijd ook weer een mail sturen als de voorverkoop begint. Hier stel je een ticketreminder in.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Hozier in Vorst Nationaal
Tickets Hozier
za 22 jun
Vorst Nationaal, Brussel
€ 57,01 - 77,39
Heideroosjes

NEDERLANDSE ROCKMUZIKANTEN VAN O.A. HEIDEROOSJES EN...Het is dit jaar 50 jaar geleden dan de punkformatie Ramones werd opgericht....

ziggoDomelogo

MELANIE MARTINEZ MET 'THE TRILOGY TOUR' LANGS VORST... Melanie Martinez , komt met haar tour langs in Vorst Nationaal (Brussel) op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.