Megan Thee Stallion met 'Hot Girl Summer' naar Ziggo Dome

Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion met 'Hot Girl Summer' naar Ziggo Dome
Door RobZ op 21 maart 2024 - 10:49 Op woensdag 10 juli komt Megan Thee Stallion met haar 'Hot Girl Summer' tour naar Amsterdam. Ze geeft een concert in de Ziggo Dome. De show is onderdeel van haar 'Hot Girl Summer Tour' die maar liefst 31 shows in Europa en Amerika bevat.

Megan Thee Stallion, geboren als Megan Jovon Ruth Pete op 15 februari 1995 in San Antonio, Texas, is een prominente figuur in de hedendaagse hiphopscene. Ze heeft al drie Grammy's op haar naam staan. Megan schreef geschiedenis in november 2022 en werd de eerste zwarte vrouw die op de cover van Forbes’ prestigieuze Under 30-nummer verscheen. Ze werd eerder erkend als een van TIME’s 100 meest invloedrijke mensen van 2020 na het publiceren van haar monumentale opiniestuk ‘Why I Speak Up For Black Women’ voor The New York Times. Met haar laatste single 'Hiss' wed zze de eerste vrouwelijke rapartiest die de nummer 1 positie in de Billboard Hot 100 bereikte.

De kaartverkoop voor het concert in Ziggo Dome op 10 juli gaat vrijdag 22 maart om 10:00 uur in de verkoop. Tickets hebben de volgende prijzen gekregen:
Golden Circle - Staanplaatsen: €122,08
General Admission - Staanplaatsen: €77,28
Premium - Zitplaatsen: €122,08
Rang 2 - Zitplaatsen: €77,28
Rang 3 - Zitplaatsen: €66,08
Rang 4 - Zitplaatsen: €54,88
Rolstoel- en begeleidersplaats: €77,28

Via deze link koop je tickets voor Megan Thee Stallion in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in!




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Megan Thee Stallion in Ziggo Dome
Tickets Megan Thee Stallion
wo 10 jul
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 269,00 - 834,00
carre

KONINKLIJK THEATER CARRÉ GEEFT WENDE 9 AVONDEN EEN... Wende gaat terug naar de basis. In een exclusieve voorstelling voor...

Nick Carter

BACKSTREET BOY NICK CARTER NAAR ROTTERDAM EN AMSTERDAM Nick Carter , ook wel bekend als een van de Backstreet Boys-leden, komt met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.