Het Ierse Riverdance eind 2024 naar Rotterdam Ahoy

riverdance
Het Ierse Riverdance eind 2024 naar Rotterdam Ahoy
Door MartinaFagel op 18 maart 2024 - 11:06 Riverdance wordt wereldwijd geprezen vanwege zijn muziek, die met een Grammy is bekroond, en zijn energieke en gepassioneerde Ierse dans.

Riverdance begon ooit als het pauzenummer in het Eurovisie Songfestival. Dit indrukwekkende dansstuk van zeven minuten werd vervolgens ontwikkeld tot een avondvullende theatershow door producent Moya Doherty, componist Bill Whelan en regisseur John McColgan. Met zijn mix van Ierse muziek, internationale muziek en dans brak de show alle records tijdens zijn wereldpremière in Dublin. Ook in Londen en New York waren de reacties zeer lovend.

Op maandag 4 november kan je het Ierse dansfenomeen bewonderen in Rotterdam Ahoy, RTM Stage. De tickets gaan vrijdag 22 maart om 10:00 in de verkoop, via onderstaande link kan je jouw ticket bestellen. De ticket prijs is vanaf 60,48 euro.

Bestel hier jouw ticket voor Riverdance 4 november 2024 in Rotterdam Ahoy




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Riverdance in Ahoy
Tickets Riverdance
ma 04 nov
Ahoy, Rotterdam
Kerry King, Slayer

SLAYER-GITARIST KERRY KING VOOR TWEE CONCERTEN NAAR... Kerry Ray King (Los Angeles, Californië, 3 juni 1964) is een gitarist uit...

Picture This

IERSE BAND PICTURE THIS DIT NAJAAR WEER TERUG NAAR... Afgelopen jaar stond Picture This nog in een uitverkochte Melkweg en op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.