Nick Cave met 'Wild God Tour' langs Ziggo Dome en Sportpaleis

Nick Cave
Nick Cave met 'Wild God Tour' langs Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 15 maart 2024 - 11:54 ‘Wild God’ is de naam van het nieuwe album van Nick Cave and The Bad Seeds, en ook die van hun nieuwe tournee. Het album zal 30 augustus het levenslicht zien. De productie was in handen van Nick en Warren, David Fridmann mixte de tapes en de muzikale alchemie werd verzorgd door Nick, The Bad Seeds, Colin Greenwood en Luis Almau.

Nick Cave & The Bad Seeds werd opgericht in 1983 en kent sindsdien een groeiend succes. Artistieke hoogtepunten aanstippen, is een onmogelijke opdracht. Live worden The Bad Seeds een steeds hechtere groep. Een collectie karakterkoppen (Thomas Wydler, Martyn P. Casey, Jim Sclavunos, George Vjestica, Larry Mullins en natuurlijk luitenant Warren Ellis) die Nick telkens boven zichzelf doet uitstijgen.

Vanzelfsprekend wordt het nieuwe werk ook live aan het publiek voorgesteld. Op donderdag 26 september geeft Nick Cave & The Bad Seeds een concert in de Ziggo Dome te Amsterdam. Iets meer dan een maand later wordt ook België aangedaan. Nick Cave & The Bad Seeds geven op woensdag 30 oktober een concert in Sportpaleis Antwerpen. In Amsterdam verzorgt Dry Cleaning het voorprogramma en in Antwerpen mag The Murder Capital de avond muzikaal openen.

Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 22 maart om 10:00 uur in de verkoop. We hebben nog geen ticketprijzen voor het concert in het Sportpaleis, maar weten wel dat de ticketprijzen in de Ziggo Dome er zo uit zien:

Staanplaatsen: €79,52
Rang 1 - Zitplaatsen: €106,40
Rang 2 - Zitplaatsen: €99,68
Rang 3 - Zitplaatsen: €69,44
Rang 4 - Zitplaatsen: €64,96
Rolstoel- en begeleidersplaats: €79,52

Via deze link koop je tickets voor Nick Cave & The Bad Seeds in de Ziggo Dome.

Hier kan je terecht voor tickets van Nick Cave in Sportpaleis Antwerpen.

We kunnen ons voorstellen dat je de start van de voorverkoop van deze concerten niet wil missen. Wij kunnen je een email sturen als het zo ver is. Stel hier een ticketreminder in voor de shows in Amsterdam en/of Antwerpen.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Nick Cave & the Bad Seeds in Ziggo Dome
Tickets Nick Cave & the Bad Seeds
KIES TICKET
do 26 sep
Nick Cave & the Bad Seeds: The Wild God Tour
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 59,92 - 261,02
do 26 sep
Nick Cave & the Bad Seeds: The Wild God Tour | VIP Packages
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 151,20 - 184,80
wo 30 okt
Nick Cave & the Bad Seeds
Sportpaleis, Antwerpen
€ 55,00 - 290,14
AFAS Live

KHRUANGBIN GEEFT OOK OP 31 OKTOBER CONCERT IN AFAS LIVEPrecies een week geleden werd bekend dat de Amerikaanse band (met Thaise...

Barbara Pravi

FLINKE NIEUWE TOURNEE VAN BARBARA PRAVI DOOR NEDERLAND Barbara Pravi (1993) is een Franse zangeres en songwriter. Nadat ze in 2015...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.