Corinne Bailey Rae voor concert naar Live at Amsterdamse Bos

Corinne Bailey Rae
Corinne Bailey Rae voor concert naar Live at Amsterdamse Bos
Door RobZ op 12 maart 2024 - 11:47 Op maandag 19 augustus geeft de Grammy-winnende Corinne Bailey Rae een concert in het Amsterdamse Bos. Hier zal ze haar nieuwste album 'Black Rainbows' zal laten horen.

In haar inmiddels vierde album 'Black Rainbows' laat Corinne Bailey Rae een heel andere kant van haarzelf zien. Ze ruilt het soul- en popgenre in voor een meer experimentele mix van punk en moderne dans. De inspiratie voor het album ligt bij de objecten in het Stony Island Arts Bank-museum in Chicago. Door gebruik te maken van samengestelde collecties van zwarte archieven uit het Amerikaanse verleden, onderzoekt de tweevoudige Grammy winnaar thema's zoals zwarte vrouwelijkheid, bezweringswerk, de ineenstorting van de tijd, voorouders en muziek als instrument voor transcendentie.

Komende zomer is Corinne Bailey Rae ook te zien op het NN North Sea Jazz festival in Rotterdam.

Tickets voor het concert van Corinne Bailey Rae in het Amsterdamse Bostheater zijn via de link beschikbaar en gaan vrijdag 15 maart om 11:00 uur in de verkoop. Ze hebben de prijs van 46 euro meegekregen. Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Corinne Bailey Rae in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets Corinne Bailey Rae
ma 19 aug
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 46,00
Ziggo Dome

THE BLACK KEYS MET NIEUW ALBUM IN MEI NAAR ZIGGO DOMEOp zondag 5 mei 2024 komt het Amerikaanse duo The Black Keys naar Nederland...

Clouseau

WEGENS GROOT SUCCES NOG EEN EXTRA SHOW VAN CLOUSEAU... Het blijft hard gaan voor de broers Wauters in dit feestjaar. Zo blijft de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.