girl in red met nieuw album naar België en Nederland

girl in red
girl in red met nieuw album naar België en Nederland
Door MartinaFagel op 07 maart 2024 - 11:52 Marie Ulven Ringheim (geboren 16 februari 1999) is een Noorse singer-songwriter en producer, bekend van haar indiepopproject girl in red. girl in red begon in 2017 als tiener met het delen van haar zelfgemaakte nummers. Ze staat bekend om haar uitgesproken teksten over de frustraties van het dagelijks leven en relaties. Je zou haar kunnen van haar nummers 'girls' en 'we fell in love in october' die ze beiden uitbracht in 2018. In 2021 bracht ze haar debuutalbum 'If i could make it go quiet' uit, dat op nummer twee prijkte in Noorwegen en in de Billboard 200 stond.

Met haar ontwapenend eerlijke indiepopsongs is girl in red al snel een queer icoon van Gen Z geworden. Met een nieuw album op zak, 'I'M DOING IT AGAIN BABY!' dat op 12 april uitkomt, gaat de altpopartieste in het najaar op Europese tournee.

Op 5 september 2024 treedt de Noorse artiest op in Forest/Vorst Nationaal te Brussel en op 8 september 2024 in Afas Live, Amsterdam. Tickets voor deze beide concerten gaan op 15 maart 2024 om 10:00 in de verkoop. Tickets kosten 46 euro in Brussel en 51 euro in Amsterdam.

Brussel, Forest/Vorst Nationaal Bestel hier jouw ticket voor girl in red op 5 september 2024 in Brussel

Amsterdam, AFAS LIVE Bestel hier jouw ticket voor girl in red op 8 september 2024 in Amsterdam




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets girl in red in Vorst Nationaal
Tickets girl in red
KIES TICKET
do 05 sep
Girl In Red
Vorst Nationaal, Brussel
€ 46,92
zo 08 sep
girl in red - DOING IT AGAIN - Europe Tour '24
AFAS Live, Amsterdam
€ 51,52
Waylon news

WAYLON GEEFT 23 'WICKED ANNIVERSARY TOUR' CONCERTEN... Waylon komt dit jaar eindelijk weer met een tour langs maar liefst 23...

Kid Cudi

KID CUDI LANGS BRUSSEL EN AMSTERDAM MET ZIJN INSANO... De Amerikaanse rapper, producer en acteur Scott Mescudi a.k.a. Kid Cudi...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.