Tino Martin met nieuwe Viva Las Vegas show in de Ziggo Dome

tino martin
Tino Martin met nieuwe Viva Las Vegas show in de Ziggo Dome
Door MartinaFagel op 05 maart 2024 - 11:42 Tino Martin, is een Nederlandse zanger. Hij is vooral bekend van zijn nummers als Doe wat je wil (2013), Jij liet me vallen (2014), Later als ik groter ben (2017) en Zij weet het (2018).

Onder de titel ‘Viva Las Vegas’ geeft Tino Martin met zijn band een spectaculaire show met al zijn hits, bekende Las Vegas klassiekers en zijn er verrassende gastoptredens. In 2022 gaf Tino al eerder concerten in de Ziggo Dome met het ‘Viva Las Vegas’ thema en dat is goed bevallen. “Las Vegas is de stad van de verwondering. En daar hou ik van in mijn live shows. Een groots decor, spektakel en verrassingen. Het zit er allemaal in op 14 september in de Ziggo Dome; de zaal waar ik al zo veel mooie avonden heb beleefd met mijn fans. Ik kijk er naar uit. Viva Las Vegas!”.

Op zaterdag 14 september 2024 geeft Tino Martin een nieuwe show voor zijn Viva Las Vegas tour in de Ziggo Dome. Tickets voor deze show zijn vanaf donderdag 7 maart 2024 om 10:00 te koop. Ticket prijzen zijn vanaf 59,95.

Koop jouw ticket hier.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Tino Martin in Ziggo Dome
Tickets Tino Martin
za 14 sep
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 59,95
Conan Gray

NIEUWE CONCERTEN CONAN GRAY IN AMSTERDAM EN BRUSSELMet zijn multiplatina hits "Heather" en "Maniac" heeft Conan Gray zich...

Gemeente Amsterdam news

PROGRAMMA OPENINGSCONCERT 750 JAAR AMSTERDAM IN... Dit jaar bestaat Amsterdam 750 jaar en dat wordt gevierd met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.