Lauren Daigle met nieuwe tour langs Amsterdam en Brussel

Lauren Daigle
Lauren Daigle met nieuwe tour langs Amsterdam en Brussel
Door MartinaFagel op 04 maart 2024 - 16:36 Lauren Daigle (1991) is een Amerikaanse hedendaagse christelijke muziekzangeres en songwriter. Nadat ze getekend was bij het label Centricity Music, bracht ze in 2015 haar debuutalbum How Can It Be uit. Het bereikte nummer 1 in de Billboard Top Christian Albums-hitlijst, werd platina gecertificeerd door de RIAA en produceerde drie nummer 1-singles. op de Billboard Christian Airplay-hitlijst ("First", "Trust in You" en "O'Lord").

Daigle's derde studioalbum, Look Up Child, werd uitgebracht in september 2018. Gesterkt door het pop-crossover-succes van de single "You Say", debuteerde het op nummer 3 in de Billboard 200-hitlijst en werd het de best scorende christelijke album van een vrouw in meer dan 20 jaar, en nummer 1 in de Top Christian Albums-lijst, met 115.000 verkochte album-equivalente exemplaren in de eerste week. De eerste single van het album, "You Say", piekte op nummer 29 in de Billboard Hot 100-hitlijst en heeft het record voor het aantal weken op nummer 1 in welke hitlijst dan ook verbroken door 129 uitgaven bovenaan de Billboard Hot Christian Songs-hitlijst te besteden. Het album en de single leverden Daigle twee Grammy Awards op.

Lauren Daigle komt voor haar The Kaleidoscope Tour op dinsdag 9 juli naar Ancienne Belgique in Brussel en op vrijdag 12 juli 2024 naar de AFAS LIVE in Amsterdam. De tickets voor beide concerten gaan vrijdag 8 maart om 10:00 in verkoop. Hier koop je tickets voor Lauren Daigle in Ancienne Belgique en hier kan je tickets kopen voor Lauren Daigle in Afas Live.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Lauren Daigle in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Lauren Daigle
KIES TICKET
di 09 jul
Lauren Daigle
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 45,00
vr 12 jul
Lauren Daigle
AFAS Live, Amsterdam
€ 49,84
vr 12 jul
Lauren Daigle | Gold Vip Upgrade
AFAS Live, Amsterdam
€ 56,56
vr 12 jul
Lauren Daigle | Vip Experience
AFAS Live, Amsterdam
€ 106,40
Q-Factory 11

SUGARHILL GANG KOMENDE ZOMER VOOR EXCLUSIEF CONCERT...Nederlandse fans van HipHop kunnen zich opmaken voor een bijzondere avond,...

Usher

USHER VOEGT VIJFDE SHOW TOE AAN DE ''PAST PRESENT... Het was al bekend dat Usher de 22, 23, 25 en de 26ste van april in 2025...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.