Rondé voor hun grootste concert tot nu toe naar AFAS Live

review: Rondé - 15/10 - Gebr. De Nobel Rondé
Rondé voor hun grootste concert tot nu toe naar AFAS Live
Door PhaedraW op 04 maart 2024 - 09:42 De Nederlandse band Rondé heeft zojuist aangekondigd voor het eerst een eigen show te mogen spelen in AFAS Live, Amsterdam! Dit wordt de grootste headline show voor de groep tot nu toe. Op 15 november 2024 viert Rondé hun 10-jarige jublieum.

"Tien jaar geleden hadden wij niet durven dromen van een eigen show in de AFAS Live en nu gaan we op deze magische plek ons jubileum vieren! TIEN JAAR RONDÉ!" aldus de band op Instagram.

Rondé ontstond in het voorjaar van 2014 uit een schoolopdracht van de Herman Brood Academie. In april nam de band deel aan "Herman Brood Academie on Tour", een korte tournee langs verschillende Nederlandse poppodia. In september 2014 was de groep als OOR Talent deelnemer aan de Popronde. Inmiddels heeft Rondé al verschillende hoogtepunten gehad; zo stonden ze in het voorprogramma van Bastille en stonden ze in 2023 op Pinkpop, 16 jaar nadat zangeres Rikki Borgelt hier haar eerste bezoek bracht.

De kaartverkoop voor deze jubileumshow gaat donderdag 7 maart om 10:00 van start, tickets kosten €48,50.

Koop hier tickets voor Rondé @ AFAS Live!

Er op tijd bij zijn voor deze kaartverkoop? Stel dan hier je reminder in!


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Rondé in AFAS Live
Tickets Rondé
vr 15 nov
AFAS Live, Amsterdam
€ 48,50
Merol

MEROL KONDIGT NIEUWE CLUBTOUR AAN MET OOK EEN STOP...De Nederlandse zangeres MEROL kondigt haar nieuwe clubtour aan die in...

Bente

BENTE DIT NAJAAR MET 'IK WIL DIT VOOR ALTIJD' OP... De Nederlandse actrice en zangeres Bente gaat in oktober op tournee langs 1...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.