Exclusieve show van Patrick Wolf in Het Concertgebouw

Patrick Wolf
Exclusieve show van Patrick Wolf in Het Concertgebouw
Door PhaedraW op 21 februari 2024 - 12:18 Na tien jaar afwezigheid keert zanger en instrumentalist Patrick Wolf terug naar het podium. Met een intieme set nieuwe liedjes geeft hij een exclusief optreden in Het Concertgebouw op zondag 7 april 2024.

Al op 20-jarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum Lycantrophy uit, dat direct laaiend enthousiast werd ontvangen door de internationale muziekpers. Succesvolle albums volgden: Wind in the Wires, The Magic Position, The Bachelor en Lupercalia.

The Night Safari EP is de eerste release met nieuwe muziek sinds meer dan tien jaar, ontstaan uit een intense periode van persoonlijke ontberingen, waaronder faillissement, een strijd met verslaving en het overlijden van zijn moeder. Wolf keert zich begrijpelijkerwijs naar binnen en zuivert aanvallen van angst en depressie via zijn zorgvuldig gearrangeerde liedjes en spel op onder andere altviool, Keltische harp en piano.

De kaartverkoop is per direct van start gegaan. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €19.

Koop hier tickets voor Patrick Wolf @ Concertgebouw!Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJustin Timberlake

JUSTIN TIMBERLAKE NA 6 JAAR WEER TERUG IN EUROPA MET...Vandaag kondigt muzikant, acteur en entertainer Justin Timberlake het...

Heilung

FOLKGROEP HEILUNG GEEFT OOK EEN CONCERT IN ANTWERPEN... De show van Heilung op 21 september in AFAS Live is inmiddels helemaal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.