Singer-songwriter Lizzy McAlpine dit najaar naar Amsterdam en Brussel

Lizzy McAlpine
Singer-songwriter Lizzy McAlpine dit najaar naar Amsterdam en Brussel
Door PhaedraW op 21 februari 2024 - 10:26 Met de toekomstige plaat ‘Older’ zal de jonge Amerikaanse singer-songwriter Lizzy McAlpine dit najaar op tour gaan. Ook in Nederland en België staan er optredens in de planning. Op zondag 13 oktober komt McAlpine naar Vorst Nationaal en op dinsdag 15 oktober staat ze op het podium van AFAS Live.

De Amerikaanse singer-songwriter Lizzy McAlpine kreeg erkenning toen ze begon met het delen van eigen nummers en covers op Soundcloud en YouTube. In 2020 bracht ze haar debuutalbum Give Me A Minute uit, waarmee ze haarzelf bevestigde als een opkomende ster en duizenden toegewijde fans maakte. Ze heeft samengewerkt met grote artiesten, zoals recent met Niall Horan's You Could Start a Cult en Noah Kahan's Call Your Mom.

Older is de opvolger van Lizzy's succesvolle tweede studioalbum, five seconds flat, dat in de lente van 2022 werd uitgebracht. Deze plaat bevat hitsingles all my ghosts, erase me (feat. Jacob Collier) en het platina gecertificeerde nummer ceilings, dat debuteerde op nr. 75 in de Billboard Hot 100 chart.

De concerten:
13-10-2024 - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
15-10-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

Tickets voor deze shows zijn te verkrijgen vanaf €42. De kaartverkoop start vrijdag 23 februari om 10:00. Deze kaartverkoop niet missen? Stel dan hier gelijk je reminder in voor Lizzy McAlpine in Brussel en/of Lizzy McAlpine in Amsterdam!
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Lizzy Mcalpine in Vorst Nationaal
Tickets Lizzy Mcalpine
KIES TICKET
zo 13 okt
Lizzy Mcalpine: The Older Tour
Vorst Nationaal, Brussel
€ 42,32 - 58,01
di 15 okt
Lizzy Mcalpine
AFAS Live, Amsterdam
€ 45,00
Novastar

NOVASTAR NAAR LIVE AT AMSTERDAMSE BOS IN AUGUSTUSVorige week werd bekend dat Novastar dit najaar zijn grootste indoor show...

mustii

MUSTII NA DEELNAME EUROVISIE SONGFESTIVAL VOOR... Thomas Mustin aka Mustii is helemaal klaar voor zijn internationale...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.