Dreamcatcher met nieuwe wereldtournee langs Koninklijk Circus in Brussel

Dreamcatcher
Dreamcatcher met nieuwe wereldtournee langs Koninklijk Circus in Brussel
Door noasgallery op 09 februari 2024 - 12:15 DREAMCATCHER, de internationaal geprezen K-pop girlband, komt op 1 maart naar het Koninklijk Circus in Brussel met hun "Dreamcatcher 2024 World Tour [Luck Inside 7 Doors]"

De recente terugkeer van DREAMCATCHER met hun negende mini-album, 'VillainS,' heeft niet alleen het begin gemarkeerd van een serie met een alternatief universum-thema, maar heeft ook opmerkelijk succes behaald door de toppositie te veroveren in de U.S. iTunes Worldwide Albums chart.

Na het succes van hun "2022 DREAMCATCHER World Tour: [Apocalypse: Follow us]," met als hoogtepunt een uitverkochte show in Parijs, staat de groep op het punt terug te keren naar Europa. Ze brengen hun elektrische podiumaanwezigheid naar Brussel op 1 maart. De 2024 World Tour van DREAMCATCHER belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor fans, met een mix van hits en betoverende choreografie.

De ticketprijzen zijn tussen de €98 en €144 euro zijn. De ticketverkoop is al gestart tickets vind je hier.
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefacdcnews.gif5

AC/DC NA 8 JAAR WEER TERUG OP EUROPESE BODEM MET... AC/DC , de legendarische rockband met miljoenen verkochte albums op hun...

trentemoller

TRENTEMØLLER IN NOVEMBER TERUG NAAR NEDERLAND EN... De Deense act Trentemøller heeft een reeks nieuwe shows aangekondigd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.