Marcus King met nieuw album 'Mood Swings' op tour door Europa

Marcus King
Marcus King met nieuw album 'Mood Swings' op tour door Europa
Door noasgallery op 08 februari 2024 - 16:16 Vandaag heeft Marcus King zijn nieuwe album aangekondigd genaamd "Mood Swings", het album is geproduceerd door Rick Rubin en verschijnt op 5 april. Samen met de aankondiging van zijn nieuwe album, kondigt de zanger ook een tour aan door Noord-Amerika en Europa. Marcus king komt 28 oktober 2024 naar de Roma in Antwerpen en 29 oktober 2024 naar Afas live, Amsterdam.

Mood Swings is King's nieuwste werk en vormt een electische symfonie van soul die zowel tijdloos als actueel is. Gebaseerd op Kings donkerste momenten, werd het schrijven van het album een baken van hoop voor King, de nummers zullen dan ook een toevluchtsoord zijn voor iedereen die voor vergelijkbare uitdagingen in het leven staat.

Marcus King is een GRAMMY-genomineerde muzikant uit Greenville, die op 8-jarige leeftijd gitaar begon te spelen in de voetsporen van zijn vader en opa. Hij speelde veel shows met zijn "The Marcus King Band" en staat bekend om zijn goeie liveperformance. Naast veel shows met zijn band, trad hij op naast onder andere Chris Stapleton, Greta Van Fleet en Nathanial Rateliff.

Op het album Mood Swings horen we Marcus King sterker en eerlijker dan ooit: Het is een wedergeboorte van zowel zijn geluid als van zijn geest. "Zonder deze verzameling liedjes, denk ik niet dat ik er nog zou zijn," zegt King over het album, "Ik hoop dat dit album kan dienen als een warme deken, een redding, of een toevluchtsoord voor iedereen die worstelt met mentale gezondheid, of relatieproblemen. Dat is wat het voor mij is."

De ticketverkoop begint vrijdag 16 februari om 10 uur s' ochtends. Via onderstaande ticketlinks zorg je dat je aanwezig bent.

28-10-2024 - De Roma, Antwerpen (tickets)
29-10-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Marcus King in De Roma
Tickets Marcus King
KIES TICKET
ma 28 okt
Marcus King
De Roma, Antwerpen
€ 37,00 - 39,00
di 29 okt
Marcus King: Mood Swings The World Tour
AFAS Live, Amsterdam
€ 50,40 - 89,46
AFAS Live

WEGENS GROTE VRAAG EXTRA SHOW BIG TIME RUSH IN...Naast hun enorm snel uitverkochte show in 013 op 10 juni, heeft Big Time...

Mell & Vintage Future

MELL VF WEER OP TOUR VANAF OKTOBER Mell VF , gaat op tour na de zomer. Bij verschillende poppodia staan er...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.