Van Morrison geeft twee shows in TivoliVredenburg

review: Van Morrison - 29/03 - Koninklijk Theater Carré
Van Morrison geeft twee shows in TivoliVredenburg
Door sjoertb op 08 februari 2024 - 11:12 Van Morrison komt voor twee optredens naar Utrecht. Op 30 april en 1 mei is de 78-jarige zanger te zien in TivoliVredenburg. Vorig jaar trad Van Morrison nog op in Carré en op het North Sea Jazz Festival. Het is twintig jaar geleden dat de Ier voor het laatst optrad in Utrecht.

Bekend om hits als "Brown Eyed Girl", "Moondance" en "Have I Told You Lately", bracht hij vorig jaar twee nieuwe albums uit: "Moving on Skiffle" en "Accentuate the Positive". Deze albums bevatten covers van hits uit de jaren vijftig en zestig. TivoliVredenburg heeft aangekondigd dat het optreden van Morrison in Utrecht meer zal omvatten dan alleen covers. Bezoekers kunnen nummers verwachten van deze twee albums, maar natuurlijk ook ander werk uit Morrisons indrukwekkende catalogus."

De concerten:
30-04-2024 - Van Morrison - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
01-05-2024 - Van Morrison - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Tickets kosten 96,50 euro. De kaartverkoop voor deze optredens begint op vrijdag 9 februari om 10.00 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Van Morrison in TivoliVredenburg
Tickets Van Morrison
KIES TICKET
di 30 apr
Van Morrison
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 96,50
wo 01 mei
Van Morrison
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 97,10
Pete Philly

PETE PHILLY & PERQUISITE SAMEN OP TOUR VANAF MEIJazzy hiphop, broken beats en soulvolle geluiden: met de iconische albums...

Portishead Beth Gibbons

PORTISHEAD-ZANGERES BETH GIBBONS MET NIEUWE MUZIEK... Vandaag lanceert Beth Gibbons de zangeres van Portishead, “Floating On A...

REACTIES

Avatar Ron1984
do 08 feb 2024 13:00

Ron1984 Het is toch wel beroerd gesteld als je expliciet moet vermelden dat er naast een zootje covers ook wat eigen nummers van vroeger gespeeld gaan worden.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.