Exclusieve show van Tom Morello in 013

Tom Morello
Exclusieve show van Tom Morello in 013
Door sjoertb op 07 februari 2024 - 15:59 Op 18 juni is Tom Morello te zien op het podium van 013 in Tilburg. In Nederland de enige show die hij doet.

Tom Morello komt naar 013, met een invloed die zowel zijn solowerk als zijn bijdragen aan iconische bands zoals Rage Against the Machine en Audioslave overspant, waarbij hij de geschiedenis van de muziek heeft gevormd. Met talrijke Grammy Awards en een indrukwekkende verkoop van meer dan 30 miljoen albums wereldwijd, is hij zonder twijfel een grootheid in de muziekwereld.

Zijn herkenbare stijl, gekenmerkt door elastische slagen en effecten die lijken op het geluid van draaitafels, was cruciaal voor de revolutionaire rap-metal sound van Rage Against the Machine. Als lid van bands zoals Prophets of Rage en Street Sweeper Social Club, blijft hij zijn grenzeloze talent tonen. Morello is meer dan alleen muziek; hij is een gedreven politiek activist wiens stem luider klinkt dan zijn gitaar. Zijn betrokkenheid bij het bestrijden van onrechtvaardigheid is net zo indrukwekkend als zijn muzikale prestaties. "Ik ben toegewijd aan zowel muziek als activisme", zegt Morello. "Nu, te midden van een gevoel van naderend onheil, is het tijd om samen te komen en onze planeet en creatieve zielen te redden. Door de grenzen van muziek uit te dagen, kunnen we de toekomst van muziek veranderen."

Het concert:
18-06-2024 - Tom Morello - 013, Tilburg (tickets)

Tickets, inclusief servicekosten, zijn verkrijgbaar vanaf 9 februari om 11:00 voor €44,80. Op tijd klaarzitten kan met een reminder. Deze stel je hier in.

Foto: Tom Morello met Rage Against The Machine in Gelredome door Bianca Berger


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Tom Morello in 013
Tickets Tom Morello
di 18 jun
013, Tilburg
€ 44,80
Portishead Beth Gibbons

PORTISHEAD-ZANGERES BETH GIBBONS MET NIEUWE MUZIEK...Vandaag lanceert Beth Gibbons de zangeres van Portishead, “Floating On A...

Bryson Tiller

EXTRA SHOW VAN BRYSON TILLER IN AFAS LIVE Nadat hij eerder dit jaar binnen no-time 013 Poppodium uitverkocht, maakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.