D-Block Europe in april langs Amsterdam voor show in Afas Live

D-Block Europe
D-Block Europe in april langs Amsterdam voor show in Afas Live
Door RobZ op 06 februari 2024 - 10:44 Het Engelse hiphopduo D-Block Europe komt in april naar Amsterdam. Op maandag 15 april geven ze een concert in de Afas Live.

D-Block Europe (DBE) bestaat uit Young Adz en Dirtbike LB en is een knipoog naar de New Yorkse hiphopgroep The LOX (ook wel bekend als D-Block). Begin 2024 brachten ze hun derde album 'Rolling Stone' uit. Bekend om hun rebelse aanpak, combineren ze op vakkundige wijze rauwe, introspectieve teksten met een opwindende mix van melodieën en ritmes. Elk nummer is een hoofdstuk in hun saga en schetst een beeld van het leven als Rolling Stones – voortdurend in beweging en niet te stoppen.

Deze week geeft D-Block Europe vier uitverkochte concerten in de O2 Arena in Londen. Dit smaakte naar meer, dus worden er ook concerten in onder andere Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Nederland gegeven. Op 15 april staat D-Block Europe in de Afas Live te Amsterdam.

Tickets voor dit concert gaan donderdag 8 februari om 10:00 uur in de verkoop. Tickets kosten 58,24 euro. Hier koop je tickets voor D-Block Europe in Afas Live.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Live At Amsterdamse Bos news

ZIGGY ALBERTS, THE MIDNIGHT EN RODRIGO Y GABRIELA...Het regent bevestigingen voor de concertserie Live At Amsterdamse Bos. Al...

Eefje de Visser

EEFJE DE VISSER MET NIEUW WERK IN NOVEMBER LANGS... De Nederlandse zangeres Eefje de Visser maakt elegante, Nederlandstalige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.