The Eagles voegen een extra show toe aan hun afscheidstournee

Eagles
The Eagles voegen een extra show toe aan hun afscheidstournee
Door KayleeV op 31 januari 2024 - 16:38 De Amerikaanse rockband Eagles heeft een extra show toegevoegd aan hun afscheidstour. op 15 juni 2024 zullen ze in de GelreDome in Arnhem staan. Het concert, onderdeel van The Long Goodbye Final Tour, zal vergezeld worden door de Amerikaanse band Steely Dan als speciale gast.

Na meer dan 50 jaar van uitverkochte arena's en stadions over de hele wereld, is The Long Goodbye Final Tour de afsluiting van een tijdperk voor Eagles. Don Henley, Joe Walsh, Timothy B. Schmit, Vince Gill en Deacon Frey laten weten dat de tijd is gekomen om de cirkel te sluiten. In een eerder statement bedankt de band hun managementteam, crew, backup-muzikanten en vooral hun fans, die hen meer dan vijf decennia hebben gesteund. Deze afscheidstournee biedt de fans de kans om de band een laatste keer live te zien.

Als de bestverkopende Amerikaanse band uit de jaren '70 en een van de bestverkopende acts aller tijden, heeft Eagles wereldwijd meer dan 200 miljoen albums verkocht. Met zes Grammy Awards, een plek in de Rock & Roll Hall of Fame in 1998 en de Kennedy Center Honours in 2016, hebben Eagles hun stempel op de muziekgeschiedenis gedrukt. Het album 'Their Greatest Hits 1971-1977' wordt erkend als het bestverkopende album ooit.

De kaartverkoop voor deze show start op 2 februari om 10:00 uur waarbij tickets verkrijgbaar zijn vanaf € 100,80. Koop hier je tickets voor het extra concert van The Eagles in de Gelredome. Zeker weten dat je de start van de verkoop niet mist? Stel dan hier een reminder in voor de start van de verkoop.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Eagles / Steely Dan - The Long Goodbye in Gelredome
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
za 15 jun
Eagles - The Long Goodbye
Gelredome, Arnhem
€ 100,80 - 326,27
za 15 jun
Eagles - The Long Goodbye | Vip Packages
Gelredome, Arnhem
€ 315,00 - 375,00
Paradiso logo nieuw

MULA B HET LAND ROND MET NARCOPOP TOURNEEDe Haagse “trapper” Mula B (1991) heeft met zijn repertoire een onmiskenbare...

Doornroosje news

MANU CHAO VOOR DRIE CONCERTEN NAAR NEDERLAND Manu Chao komt eind april naar Nederland en geeft concerten in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.