Britse zanger Banners kondigt Nederlandse tour aan

BANNERS
Britse zanger Banners kondigt Nederlandse tour aan
Door KayleeV op 23 januari 2024 - 15:20 De Britse zanger BANNERS, alias van Michael Joseph Nelson, heeft sinds zijn Nederlandse hitlijstdebuut vele fans gekregen. Oorspronkelijk begonnen in het Liverpool Church Choir, brak hij solo door met hits als 'Someone To You' en 'Ghosts'. Dankzij TikTok verspreidde zijn muziek zich wereldwijd, met 'Someone to You' dat meer dan 750 miljoen streams op Spotify bereikte. Dit voorjaar gaat hij op tour met daarbij twee Nederlandse stops. Op 15 mei zal hij naar de Melkweg, Amsterdam komen en op 16 mei naar 013, Tilburg.

Na een succesvolle tour met Milky Chance in de VS geniet hij internationale roem met kippenvel-pop en krachtige ballads. Zijn nieuwe single 'The Best View in Liverpool' belooft opnieuw bruisende indiepop met herkenbare teksten. Met diverse EP's en albums op zijn naam en een nieuw album in april 2024, verkent BANNERS universele thema's zoals liefde en verlies.

De ticketverkoop begint op 26 januari om 10:00 uur, met tickets vanaf € 23,00. Koop hier tickets voor BANNERS in de Melkweg en hier kun je tickets verkrijgen voor BANNERS in 013.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets BANNERS in Melkweg
Tickets BANNERS
KIES TICKET
wo 15 mei
BANNERS
Melkweg, Amsterdam
€ 23,00
do 16 mei
Banners
013, Tilburg
€ 23,30
AFAS Live sfeer concert

THE 113 EN DIM IMAGERY SAMEN NAAR ROODKAPJE ROTTERDAMOp 8 mei 2024 zullen The 113 en Dim Imagery een avond muziek brengen naar...

Housequake

BEVESTIGINGEN VOOR HOUSEQUAKE'S HISTORY OF HOUSE IN... Op 6 april brengen houselegendes Roog & Erick E de grootste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.