Extra concert in Ziggo Dome voor Son Mieux

review: Son Mieux - 23/11 - AFAS Live Son Mieux
Extra concert in Ziggo Dome voor Son Mieux
Door KayleeV op 22 januari 2024 - 12:40 De Haagse band Son Mieux voegt een extra concert toe aan hun optredens in de Ziggo Dome, aangekondigd voor begin 2025. Naast de al geplande show op zaterdag 1 februari, zal de band nu ook op vrijdag 31 januari 2025 optreden. De extra show komt als reactie op de enorme vraag naar kaarten.

Son Mieux begon in 2015 als soloproject van Camiel Meiresonne, voorheen toetsenist bij Soul Sister Dance Revolution en zanger bij All Missing Pieces. De band ontstond tijdens een voorprogramma voor Splendid en groeide al snel uit tot een volwaardige formatie met leden als Timo Prins, Chayenne van der Kooij en Wrister Meiresonne. In 2015 werden ze erkend als 3FM Serious Talent en maakten ze hun televisiedebuut in De Wereld Draait Door. Na enkele bezettingswisselingen brachten ze in 2019 hun debuutalbum "Faire de Son Mieux" uit. De band brak in 2022 definitief door met de hit "Multicolor," die hoog scoorde in diverse hitlijsten.

De kaartverkoop voor het extra concert start op woensdag 24 januari om 10:00 uur, met tickets vanaf € 46,50. Fans krijgen hiermee een extra kans om de band te zien optreden in een van de grootste concertzalen van Nederland. Hier kun je een reminder instellen voor de start van de verkoop.

En hier koop je tickets voor de extra show van Son Mieux in de Ziggo Dome.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Son Mieux in Ziggo Dome
Tickets Son Mieux
vr 31 jan
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 46,50
gelredome

EAGLES MET STEELY DAN VOOR AFSCHEIDSTOURNEE NAAR...De legendarische Amerikaanse rockband Eagles heeft de data van hun Europese...

Racoon

RACOON KONDIGT DRIE EXTRA CONCERTEN AAN, INCLUSIEF... De Zeeuwse band Racoon, bekend van hits als ‘Oceaan’ en ‘Het Is Al Laat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.