David Bowie tribute Starman kondigt concert in AFAS Live aan

Starman
David Bowie tribute Starman kondigt concert in AFAS Live aan
Door Semberendsen op 15 januari 2024 - 16:40 Op 7 november 2024 staat AFAS Live in het teken van de David Bowie tribute show door de negenkoppige band Starman. De kaartverkoop voor dit evenement is inmiddels van start gegaan.

Starman, onder leiding van frontman Rias Baarda, belooft een vertolking van David Bowie's wereldwijde hits. Wat deze show extra bijzonder maakt, is de betrokkenheid van originele bandleden uit Bowie's carrière. Carmine Rojas, de vaste bassist die met Bowie op verschillende wereldtournees heeft gestaan, voegt een authentiek element toe aan het eerbetoon. Zijn basgitaar is te horen op bekende nummers als ‘Let’s Dance’, ‘China Girl’, ‘Modern Love’ en ‘Blue Jean’.

Naast Carmine Rojas zal ook Ava Cherry op het podium verschijnen. Als zangeres was zij te horen op het album Young Americans en had zij een tijd lang een relatie met Bowie. Ava Cherry, die de inspiratie vormde voor het nummer 'Golden Years', voegt haar unieke flair toe aan de avond.

Starman heeft eerder bekendheid verworven door deelname aan het SBS tv-programma ‘The Tribute: Battle of the Bands’.

Tijdens de avond kunnen bezoekers zich verheugen op bekende Bowie-hits als Space Oddity, Changes, Life on Mars, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Heroes en nog vele andere nummers die het tijdloze karakter van Bowie's muzikale erfenis belichamen. Koop hier tickets voor Starman in AFAS Live. Kaartjes voor deze avond kosten van 45 tot 55 euro.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Starman in AFAS Live
Tickets Starman
do 07 nov
AFAS Live, Amsterdam
€ 44,95 - 54,95
013tilburgklein

MARC BROUSSARD KONDIGT 'CARENCRO 20TH ANNIVERSARY...Marc Broussard, de muzikant uit Louisiana, heeft aangekondigd dat hij in 2024...

Melkweg nieuwe logo

THE ACADEMIC IN APRIL NAAR DE MELKWEG Op 4 april 2024 zal de Ierse indie-rockband The Academic hun opwachting maken...

REACTIES

geen avatar
wo 17 jan 2024 09:23

Diebythesword Tributenbands hebben ook zo hun kosten...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.