Son Mieux in 2025 voor grootste show tot nu toe naar Ziggo Dome

review: Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Son Mieux
Son Mieux in 2025 voor grootste show tot nu toe naar Ziggo Dome
Door Semberendsen op 09 januari 2024 - 10:50 Haagse band Son Mieux heeft aangekondigd dat ze op 1 februari 2025 in de Ziggo Dome zullen optreden. Deze aankondiging volgt op het succes van hun laatste album, Multicolor en twee uitverkochte show in de Afas Live, afgelopen november.

Son Mieux begon in 2015 als soloproject van Camiel Meiresonne, voorheen toetsenist bij Soul Sister Dance Revolution en zanger bij All Missing Pieces. De band ontstond tijdens een voorprogramma voor Splendid en groeide al snel uit tot een volwaardige formatie met leden als Timo Prins, Chayenne van der Kooij en Wrister Meiresonne. In 2015 werden ze erkend als 3FM Serious Talent en maakten ze hun televisiedebuut in De Wereld Draait Door. Na enkele bezettingswisselingen brachten ze in 2019 hun debuutalbum "Faire de Son Mieux" uit. De band brak in 2022 definitief door met de hit "Multicolor," die hoog scoorde in diverse hitlijsten.

De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome op 1 februari 2025 begint donderdag om 10.00 uur. De tickets variëren in prijs, met instapprijzen vanaf 46,50 euro en oplopend tot 66,50 euro. Wil je de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een reminder in.

Koop hier tickets voor Son Mieux in Ziggo Dome.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Son Mieux in Ziggo Dome
Tickets Son Mieux
za 01 feb
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 46,50
big thief

BIG THIEF NAAR OPENLUCHTTHEATER RIVIERENHOF IN AUGUSTUSOp woensdag 14 augustus 2024 zal het betoverende geluid van Big Thief...

Queen's Pleasure

QUEEN'S PLEASURE KONDIGT CLUBTOUR AAN IN APRIL LANGS... Het Amsterdamse Queen's Pleasure kondigt met enthousiasme een nieuwe tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.