K-pop groep Xikers in februari naar de Melkweg

Xikers
K-pop groep Xikers in februari naar de Melkweg
Door KayleeV op 14 december 2023 - 14:57 De Zuid-Koreaanse jongensgroep Xikers, gevormd door KQ Entertainment, heeft sinds hun debuut op 30 maart 2023 met het album 'House of Tricky: Doorbell Ringing' een indruk achtergelaten in de K-popwereld.

Voorheen bekend als KQ Fellaz 2, kwamen alle tien leden voor het eerst samen tijdens een choreografie op Chris Brown's nummer "Iffy". Onder de leiding van hun producer, Eden, heeft Xikers een naam die verwijst naar "jongens die door tijd en ruimte reizen op zoek naar coördinaten", waarbij de 'x' staat voor coördinaten en 'hiker' voor reiziger.

Het debuut markeert slechts het begin van hun reis, vandaag kondigt de groep namelijk een Europese tournee aan. Nederland wordt hierbij niet overgeslagen, want de Melkweg is een stop op 6 februari 2024.

Kaartverkoop voor concert begint op 18 december om 11:00 uur, met tickets vanaf € 105,00. Koop hier je tickets voor Xikers in de Melkweg.Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefZiggo news

EXTRA SHOW VOOR NICKI MINAJ IN DE ZIGGO DOME Nicki Minaj , de rapper en zangeres, brengt haar Pink Friday 2 World Tour...

Kraantje Pappie

KRAANTJE PAPPIE VOEGT EXTRA SHOWS TOE AAN LIVE AFTER... Nederlandse rapper Kraantje Pappie, alias Alex van der Zouwen, breidt zijn...

REACTIES

geen avatar
vr 15 dec 2023 09:56

Diebythesword Beginnend bandjes prijs ook gelijk. Ach ja de getrouwen der K-pop komen toch wel....

 0
Avatar romy74
vr 15 dec 2023 13:05

romy74 past dat wel? 10 man op dat podium lol

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.