Noah Kahan in 2024 zowel naar Afas Live als de Ziggo Dome

Noah Kahan
Noah Kahan in 2024 zowel naar Afas Live als de Ziggo Dome
Door KayleeV op 11 december 2023 - 11:45 Noah Kahan, de zanger uit Vermont, speelt zalen vol met zijn authentieke en hartstochtelijke muziek. Met drie albums op zijn naam en prestaties, zoals een platina certificering voor 'Stick Season' en goud voor 'Hurt Somebody' met Julia Michaels, is hij niet weg te denken uit de singer-songwriter scene. In februari speelt de artiest uitverkochte shows in Vorst Nationaal en AFAS live. Op 24 augustus 2024 zal de artiest in de Ziggo Dome staan.

Zijn recentste album, 'Stick Season' (2022), groeide snel in populariteit door een TikTok teaser in 2021. De heruitgave, 'Stick Season (We’ll All Be Here Forever)', met samenwerkingen met artiesten als Post Malone en Kacey Musgraves, vergrootte zijn impact. Op 1 december lanceerde Kahan het nummer 'Everywhere, Everything' met Gracie Abrams.

De ticketverkoop begint op 15 december om 10:00 uur, met prijzen vanaf € 56,00. Koop hier tickets voor Noah Kahan in de Ziggo Dome. Wil je zeker weten dat je de verkoop niet mist? Stel dan hier een reminder in voor de start van de verkoop.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Noah Kahan in Ziggo Dome
Tickets Noah Kahan
za 24 aug
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 56,00
Paradiso logo nieuw

ELMER SLUIT 2024 AF MET 'OLD AND NEW SPEKTAKEL...Amsterdamse rapper en producer Elmer, alias Merel Pauw, sluit het jaar 2024...

Zuiderpark Live

ZUIDERPARK LIVE CONCERTREEKS KONDIGT EERSTE NAMEN... Concertliefhebbers kunnen zich verheugen op de terugkeer van Zuiderpark Live...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.