Doja Cat komt naar Ziggo dome in 2024

Doja cat
Doja Cat komt naar Ziggo dome in 2024
Door Semberendsen op 08 december 2023 - 15:28 Doja Cat kondigt aan Nederland aan te doen tijdens 'The Scarlet Tour' op woensdag 19 juni in de Ziggo Dome. De kaartverkoop start op donderdag 14 december om 12:00. Tickets voor de show zijn verkrijgbaar vanaf €67,20, inclusief servicekosten.

Doja Cat, een GRAMMY-winnende artiest, begon haar muzikale reis op Soundcloud in 2013 op slechts 16-jarige leeftijd. Haar opvoeding in en rond LA vormde haar muzikale talent, met invloeden van artiesten als Busta Rhymes, Erykah Badu en Drake. Na de release van de 'Purrr!' EP in 2014 en haar debuutalbum 'Amala' in 2018, verwierf ze een sterren status met de virale TikTok-hit 'MOOO!' in 2018. In 2019 gaf Doja Cat nog een concert in de Bitterzoet in Amsterdam (daar waren we met een fotograaf aanwezig), nu maakt ze zich klaar voor een show in de grootste concertzaal in Amsterdam.

De kaartverkoop van het aankomende concert niet missen? Stel hier een ticketreminder in.

Doja Cat's recente succes komt voort uit haar vierde studioalbum 'Scarlet', uitgebracht dit jaar. Het album bevat de hit single 'Paint The Town Red', die vier weken lang de #1 plek op de Billboard Hot 100 Chart bezette. Haar wereldwijde populariteit heeft haar ook een plek bezorgd in de lijst met de 100 meest invloedrijke personen van TIME magazine.

Met trots kondigt Doja Cat 'The Scarlet Tour' aan in Europa, gepland voor de zomer van 2024. Koop hier tickets voor Doja Cat in de Ziggo Dome.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Doja Cat in Ziggo Dome
Tickets Doja Cat
KIES TICKET
wo 19 jun
Doja Cat - The Scarlet Tour
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 67,20 - 285,75
wo 19 jun
Doja Cat - The Scarlet Tour | VIP Packages
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 270,00 - 550,00
Slipknot news

SLIPKNOT VIERT 25 JAAR EUROPEES DEBUUT MET EEN TOUR...De metalband Slipknot keert terug naar Nederland om het 25-jarig jubileum...

BLØF

BLØF KONDIGT THEATERTOUR AAN DIE LOOPT VAN BEGIN... Het is al geruime tijd geleden sinds BLØF het theaterpodium heeft betreden....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.