Dana Winner viert 35-jarig jubileum in de Lotto Arena

sfeer
Dana Winner viert 35-jarig jubileum in de Lotto Arena
Door Semberendsen op 08 december 2023 - 12:24 Op zondag 8 december 2024 viert Dana Winner haar 35-jarige carrière met een groots concert in de Lotto Arena in Antwerpen. Van haar bescheiden start als winnares van een zangwedstrijd tot het behalen van haar eerste hit in 1989 met 'Op het dak van de wereld', heeft Dana Winner een succesvolle muziekcarrière opgebouwd die drie decennia overspant.

De avond zal gevuld zijn met haar grootste hits en muzikale herinneringen van de afgelopen 35 jaar. Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf maandag 11 december om 12:00 uur. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

Naast het aankondigen van het jubileumconcert, heeft Dana Winner ook haar nieuwste album 'Turn The Page' uitgebracht, inclusief de single 'Ik Neem Je Mee'. Het album bevat bekende singles, covers en nieuwe nummers, waaronder een vertaling van 'Turn The Page' uit 2014 en een Duits nummer genaamd 'Mein Wort'. Het album is nu beschikbaar om te bestellen en te beluisteren.

Koop hier tickets voor Dana Winner in de Lotto Arena.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dana Winner - 35 jaar in Lotto Arena
Tickets Dana Winner - 35 jaar
zo 08 dec
Lotto Arena, Antwerpen
€ 59,00 - 249,00
BLØF

BLØF KONDIGT THEATERTOUR AAN DIE LOOPT VAN BEGIN...Het is al geruime tijd geleden sinds BLØF het theaterpodium heeft betreden....

Daniël Tomàs

PIANIST DANIËL TOMÀS KONDIGT EERSTE TOUR AAN Na een reeks succesvolle optredens tijdens de Popronde, kondigt pianist...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.