Jacob Collier's Djesse Vol. 4 wereldtour krijgt extra Amsterdamse stop

Jacob Collier
Jacob Collier's Djesse Vol. 4 wereldtour krijgt extra Amsterdamse stop
Door KayleeV op 06 december 2023 - 16:55 Grammy-winnaar Jacob Collier geeft wegens overweldigende belangstelling een extra concert in AFAS Live op 27 november. Het Europese deel van zijn Djesse Vol. 4 World Tour 2024 start na de release van het album op 29 februari. Het concert op 26 november is reeds uitverkocht.

De tour begint in Lissabon en doorkruist diverse Europese steden, met als eindpunt een thuisshow in The O2 in Londen. Collier's recentste single, 'Witness Me', een samenwerking met Shawn Mendes, Stormzy en Kirk Franklin, belichaamt een krachtige boodschap van empathie en versterkt de anticipatie voor het aankomende album. Een kenmerk van Collier's unieke aanpak is zijn interactie met het publiek, dat tijdens zijn liveoptredens fungeert als een uitgestrekt, geïmproviseerd koor en zelfs een rol speelt in de creatie van 'Djesse Vol. 4'.

Tickets voor het extra concert zijn nu verkrijgbaar vanaf € 47,04. Koop hier tickets voor het extra concert van Jacob Collier in AFAS-live.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Jacob Collier in AFAS Live
Tickets Jacob Collier
KIES TICKET
wo 27 nov
Jacob Collier // DJESSE UK & EUROPE TOUR
AFAS Live, Amsterdam
€ 47,04 - 73,67
wo 27 nov
Jacob Collier // DJESSE UK & EUROPE TOUR - VIP Packages
AFAS Live, Amsterdam
€ 127,12 - 369,50
TivoliVredenburg

IOS GEEFT REÜNIECONCERT IN TIVOLIVREDENBURGNa een periode van afwezigheid maakt IOS een comeback met een exclusief...

loyle carner

LOYLE CARNER KONDIGT OPTREDENS AAN IN 013 EN... Op 8 december om 10:00 start de verkoop van tickets voor de aankomende shows...

REACTIES

Avatar skabuoy
do 07 dec 2023 19:49

skabuoy Gezien op Rock Werchter dit jaar. Deze man is even vermnoeiend als getalenteerd. ADHD on steroids. En iedere keer als hij weer een nieuw kunstje laat zien, naar het publiek kijken met een gezicht van "Jahaaa, dit kan ik ook". Nobody likes a show-off.

Maar goed, hij is nog jong. Ik ga er vanuit dat hij nog wel zal leren om de juiste balans te vinden tussen het etaleren van zijn talenten, en het neerzetten van een goede show.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.