Boysetsfire kondigt jubileumshow aan in de Melkweg

Boysetsfire
Boysetsfire kondigt jubileumshow aan in de Melkweg
Door Semberendsen op 05 december 2023 - 12:46 Op 29 september 2024 zal Boysetsfire, de posthardcore band uit Delaware, een speciale jubileumshow geven in de Melkweg in Amsterdam. Ter ere van hun dertigjarig bestaan komt de band terug naar het podium, waar ze in 2007 afscheid namen van hun fans, om sinds 2010 weer actief te zijn.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1994, heeft Boysetsfire zich bewezen als een invloedrijke naam in de posthardcore scene. Hoewel ze in 2007 een pauze namen, blijft de band relevant met hun politiek geladen mix van punk en rock.

De ticketverkoop voor het evenement begint op 7 december om 11:00 uur. Een kaartje voor de Boysetsfire-show in de Melkweg kost €23. Stel hier een ticketreminder in voor om het niet te missen.

De avond wordt verder versterkt door de aanwezigheid van speciale gasten, Strike Anywhere. Deze melodieuze punkrockband staat bekend om hun snelle tempo's, pakkende melodieën en sociaal bewuste teksten. Net als Boysetsfire, behandelen ze politieke onderwerpen in hun nummers.

Koop hier tickets voor Boysetsfire in de Melkweg.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets BoySetsFire in Melkweg
Tickets BoySetsFire
zo 29 sep
Melkweg, Amsterdam
€ 23,00
Tokio Hotel

TOKIO HOTEL KONDIGT EUROPESE TOURNEE AAN VOOR 2025...De Duitse band Tokio Hotel , bekend van hun emotionele rock hit 'Monsoon',...

Paradiso logo nieuw

FLEMMING BREIDT CLUBTOUR UIT MET CONCERT IN PARADISO Popzanger Flemming , bekend van zijn Nederlandstalige hits, keert terug naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.