Jason Derulo verplaatst concert van RTM Stage naar Rotterdam Ahoy

review: Jason Derulo - 04/10 - AFAS Live Jason Derulo
Jason Derulo verplaatst concert van RTM Stage naar Rotterdam Ahoy
Door Semberendsen op 28 november 2023 - 11:37 Afgelopen september kondigde Jason Derulo zijn ''Nu King Tour'' aan, waarbij de reguliere tickets vanwege de grote belangstelling al snel uitverkocht waren. Het concert van Derulo op woensdag 28 februari wordt nu verplaatst van de oorspronkelijke locatie, RTM Stage, naar de grotere Ahoy Arena in Rotterdam. Op vrijdag 1 december om 10:00 uur gaan de extra tickets in de verkoop.

Jason Derulo heeft een indrukwekkende muzikale carrière, beginnend met zijn doorbraakhit "Whatcha Say," die 5x platina bereikte. Met meer dan 250 miljoen wereldwijde plaatverkopen en 18,2 miljard wereldwijde streams sinds zijn solodebuut in 2009, is Derulo een wereldwijd fenomeen geworden.

De Amerikaanse artiest is momenteel bezig met de productie van zijn vijfde studioalbum, waarvan de release wordt verwacht na een lange periode sinds "Everything Is 4" uit 2015. Met recente hits als "Take You Dancing," "Savage Love (Laxed-Siren Beat)," en "Hands on Me" met Meghan Trainor, blijft Derulo zijn positie echter handhaven.

Zeker weten dat je de kaartverkoop van de extra tickets niet mist? Stel hier een ticketreminder in. Ook zal Jason Derulo op 2 maart 2024 in de ING Arena in Brussel staan.

28-02-2024 - Ahoy, Rotterdam (tickets)
02-03-2024 - ING Arena, Brussel (tickets)


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Jason Derulo in ING Arena
Tickets Jason Derulo
za 02 mrt
ING Arena, Brussel
€ 55,00 - 78,00
TivoliVredenburg

LANKUM BRENGT EERBETOON AAN ‘FALSE LANKUM’ IN...Op 25 mei 2024 zal de Ierse folkband Lankum een optreden verzorgen in...

Lijpe

LIJPE OP TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË De Nederlandse rapper Lijpe, bekend om zijn authentieke teksten en oprechte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.