Tricky kondigt Europese tour aan na release van 'Maxinquaye (Reincarnated)'

Tricky @ Benicassim
Tricky kondigt Europese tour aan na release van 'Maxinquaye (Reincarnated)'
Door Semberendsen op 27 november 2023 - 14:40 Na de lovende ontvangst van zijn album 'Maxinquaye (Reincarnated)' in oktober, heeft Tricky aangekondigd dat hij in maart 2024 een Europese tour zal maken met dezelfde naam. De tour omvat twee concerten in de Benelux, waarbij de kaartverkoop begint op 29 november om 11:00 uur. Eerst is Tricky te zien in Ancienne Belgique in Brussel en later diezelfde week speelt hij ook in Paradiso, Amsterdam.

Met de creatieve sturing van het 'Maxinquaye (Reincarnated)'-project begon Tricky in 2022 met het herwerken van nummers van het originele album uit 1995. Zes van deze nummers werden opgenomen in het nieuwe album, waarmee het een natuurlijke evolutie werd van de iconische release. Het originele album, dat meer dan een half miljoen keer is verkocht, staat hoog aangeschreven op lijsten zoals NME's '500 Greatest Albums List' en Rolling Stone's 'Essential Recordings Of The 90s'.

Op zondag 3 maart zal Tricky optreden in Ancienne Belgique, gevolgd door een tweede concert op 7 maart in Paradiso. Tijdens deze shows zal de artiest niet alleen tracks van het originele album ten gehore brengen, maar ook de gereïncarneerde versies, evenals andere nummers uit zijn catalogus.

Tickets voor deze concerten zijn verkrijgbaar voor ongeveer 35 euro en fans hebben de kans om op 29 november om 11:00 uur hun kaarten te bemachtigen. Stel hier een reminder in voor de show van Paradiso om zeker te weten dat je de kaartverkoop niet mist. Een reminder voor de show in Ancienne Belgique instellen kan hier.

Koop hier tickets voor Tricky:
03-03-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
07-03-2024 - Paradiso, Amsterdam (tickets)



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vandenberg's Moonkings

VANDENBERG KONDIGT NIEUWE TOUR AAN MET TIEN...Gitaarvirtuoos Adrian Vandenberg, bekend van zijn tijd met Whitesnake, heeft...

Pixies

NIJMEGEN VERWELKOMT PIXIES TWEE AVONDEN IN... Pixies , de alternatieve rockband uit Boston, maakt zijn terugkeer naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.