The kills met nieuw album op tour langs Ancienne Belgique en Paradiso

The Kills
The kills met nieuw album op tour langs Ancienne Belgique en Paradiso
Door KayleeV op 22 november 2023 - 17:07 Na vijf jaar van stilte zijn The Kills eindelijk terug in Nederland en België met hun zesde album, 'God Games'. Het Amerikaans-Britse duo, bestaande uit Alison Mosshart en Jamie Hince, kondigde het album afgelopen zomer aan met opvallende singles zoals 'New York', 'LA Hex' en '103'. Sinds hun debuut in 2003 met 'Keep On Your Mean Side', hebben ze een blijvende indruk gemaakt met hun mix van garagerock, blues en elektronische invloeden.

Tijdens de tour zullen The Kills op 4 mei 2024 optreden in Ancienne Belgique in Brussel en op 5 mei 2024 in Paradiso te Amsterdam.

'God Games' werd geproduceerd door niemand minder dan Paul Epworth, bekend van zijn werk met artiesten als Lana Del Rey, Adele en Paul McCartney. De opnames vonden plaats in een omgebouwde kerk in Londen, wat alleen maar bijdraagt aan de mysterieuze sfeer van het album. Verwacht wordt dat dit nieuwe werk een frisse wind zal laten waaien rond nostalgische tonen, met lagen synths en distortion die samensmelten met meeslepende melodieën, allemaal gehuld in een deken van melancholie.

Vrijdag 24 november om 10 uur start de ticketverkoop voor hun aankomende tournee, met prijzen variërend van € 35,00 tot € 39,00. Koop hier je ticket voor het Belgische The Kills concert en dan kun je hier je kaartje kopen voor het Nederlandse The Kills concert.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Kills in Ancienne Belgique (AB)
Tickets The Kills
KIES TICKET
za 04 mei
The Kills
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 35,00 - 36,00
zo 05 mei
Highschool
Paradiso, Amsterdam
€ 14,00
zo 05 mei
The Kills
Paradiso, Amsterdam
€ 35,00
Flemming

FLEMMING KONDIGT CLUBTOUR AAN VOOR 2024De Nederlandse popzanger FLEMMING verovert razendsnel de muziekscene. Na...

gaye su Akyol

NIEUWE SHOWS VAN GAYE SU AKYOL IN NEDERLAND Turkse zangeres Gaye Su Akyol betreedt Nederland in mei 2024 met een tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.